Nykyisin markkinointinimellä Business Rauma toimiva Rauman kaupungin yrityspalvelut järjestää syksyn 2023 aikana luentosarjan uusille yrittäjille ja yrittäjyyttä pohtiville. Osa luennoista järjestetään fyysisesti ja osa webinaareina Teams-sovelluksen kautta.

– Yrittäjyys on houkutteleva vaihtoehto monille, mutta se voi olla myös haasteellinen ja monimutkainen polku. Luentosarjan opeilla pyrimme antamaan mahdollisimman hyvät eväät menestykseen, sillä ne tarjoavat arvokasta tietoa ja asiantuntijaohjausta eri puolilta yrittäjyyden maailmaa, yritysasiantuntija Kaisa Kalliovuo kertoo.

Loka-marraskuun aikana järjestettävä luentosarja kattaa kuusi luentoa, joista viimeinen on englanninkielinen. Luennot ovat

Starttitietoa yrittäjyyteen -webinaari 3.10.2023

Yrittäjyyttä harkitsevillei. Webinaari tarjoaa kattavan katsauksen yrittäjyyden perusteisiin, mukaan lukien yritysmuodot, maksuliikenne ja starttirahan merkitys aloittavalle yrittäjälle. Tämän lisäksi kuulTilaisuudessa kuullaan lisäksi et inspiroiva yrittäjätarina, joka antaa arvokasta tietoa uuden yrittäjyyden maailmasta.

Turvatusti yrittäjyyteen -webinaari 12.10.2023

Yrittäjyys sisältää aina riskejä, mutta odottamattomiin tilanteisiinkin voi varautua. Tässä webinaarissa asiantuntijamme käsittelevät juridisia kysymyksiä, vakuutuksia ja yrittäjän työttömyysturvaa. Tärkeää tietoa siitä, miten suojata oma yritys parhaalla mahdollisella tavalla.

Ryhtyisinkö yrittäjäksi? -tilaisuus 18.10.2023 OP Länsi-Suomen tiloissa

Tilaisuus  tarjoaa matalan kynnyksen mahdollisuuden saada tietoa yrittäjyydestä ja yrityksen perustamiseen liittyvistä asioista. Tilaisuudessa käsitellään aloittavan yrittäjän muistilistaa, OP-Kevytyrittäjyyttä, pankkipalveluita ja maksuliikennettä. Tilaisuus on suunnattu yrityksen perustamista suunnitteleville ja kaikille aiheesta kiinnostuneille henkilöille.

Yrityskauppaa ja uusia yrittäjiä –tilaisuus 30.10. Kulttuurikuppila Brummissa

Asiaa yrityskaupoista ja omistajanvaihdoksista. Lisätiedot tarkentuvat lähempänä ajankohtaa.

Vaihtoehtoväyliä yrittäjyyteen -webinaari 31.10.2023

Yrittäjyyden polut ovat moninaiset, ja tässä webinaarissa avataan ovi erilaisiin vaihtoehtoihin, kuten kevytyrittäjyyteen, franchisingiin, yrityskauppoihin ja omistajanvaihdoksiin. Kuulet myös tiivistelmät Business Rauman tarjoamista palveluista ja TE-toimiston näkökulmista näillä vaihtoehtoisilla yrittäjyyspoluilla.

Becoming an Entrepreneur -webinar 6.11.2023

Englanninkielinen webinaari. For our English-speaking audience, join us on November 1st to explore entrepreneurship opportunities in Rauma, gain insights into startup grants, and discover the services offered at International House Rauma.

Kaikkiin tilaisuuksiin osallistuminen on täysin maksutonta, mutta niihin pitää ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautuminen ja lisätiedot osoitteessa https://www.rauma.fi/tyo-ja-yrittaminen/yrityspalvelut/webinaarit-uudelle-yrittajalle/

– Tilaisuudet ovat saatavan opin lisäksi loistava mahdollisuus verkostoitua muiden aloittavien yrittäjien ja asiantuntijoiden kanssa. Toivottavasti mukaan lähdetään rohkeasti, Kalliovuo toteaa.