Ajankohtaista

Savilan matkailuneuvonta palvelee syyskuussa arkisin klo 11–16

Kesätyöntekijät Savilan matkailuneuvonnassa.

Savilanpuiston laidalle avattiin toukokuussa uusi matkailuneuvonnan toimipiste, joka on herättänyt kiinnostusta niin raumalaisten kuin matkailijoidenkin keskuudessa. Savilan matkailuneuvonta on avoinna myös syyskuussa arkisin klo 11–16 osoitteessa Savilankatu 8.

– Olemme saaneet lähes poikkeuksetta positiivista palautetta matkailuneuvonnan loistavasta sijainnista Vanhan Rauman välittömässä läheisyydessä sekä onnistuneesta sisätilojen uudistuksesta. Paikalliset ovat olleet erityisen tyytyväisiä siihen, että tyhjillään ollut grillirakennus sai kasvojen kohotuksen ja uuden käyttötarkoituksen, matkailuneuvoja Johanna Sainio kertoo.

Sainion mukaan Savilan matkailuneuvonnan sijainti on ihanteellinen, sillä se sijoittuu tapahtumien ja ihmisten keskiöön.

– Pysymme hyvin perillä kaupungissa liikkuvien ihmisten määrästä ja matkailuneuvonnan kävijöistä, vaikka kaikki eivät pysähdykään kysymään apua tai neuvoja, Sainio pohtii.

Matkailuneuvonnan kävijätilastoissa on tapahtunut selkeä muutos – raumalaisten asiakkaiden määrä on moninkertaistunut edellisiin kesiin verrattuna.

– Kasvanutta asiakasmäärää selittänee sekä uteliaisuus että sijainti. Paikallisliikenteen pysäkit sijaitsevat matkailuneuvonnan vieressä, joten monet raumalaiset kyselevät mielellään bussilinjoista, aikatauluista tai käyvät antamassa toivottua palautetta, Sainio kertoo.

Savilan matkailuneuvontaan voi ottaa yhteyttä myös puhelimitse 02 834 3512 sekä sähköpostitse matkailu@rauma.fi. Matkailuneuvonta on tarvittaessa auki myös viikonloppuisin erilaisten tapahtumien aikana.

Matkailuneuvonnan loppusyksyn aukioloajoista tiedotetaan tarkemmin erikseen.

visitrauma.fi