Ajankohtaista

Toista kertaa järjestetty Youth of Savila keräsi tuhansia kuuntelijoita

Tapahtumayleisöä Savilassa.

Keskiviikkona 26.7. järjestetty Pitsiviikon nuorten tapahtuma Youth of Savila keräsi tuhatmäärin kävijöitä Savilanpuistoon. Toista kertaa järjestetyssä tapahtumassa oli arvion mukaan parhaimmillaan noin 6000 kävijää. Tapahtuman pääesiintyjänä nähtiin Uuden Musiikin Kilpailusta pinnalle noussut KUUMAA. Ensimmäiset innokkaat fanit varasivat paikkansa lavan edestä jo aamuyhdeksältä, 12 tuntia ennen pääesiintyjän alkua.

– Youth of Savila on sekä nuoriso- että kulttuuripalveluilta iso, mutta palkitseva rutistus. Tapahtuma sujui hienosti ja olemme iloisia, että saimme tarjota nuorille tällaisen elämyksen, nuoriso-ohjaaja Julia Nummi iloitsee.

Esiintymässä olivat myös rap-artisti Cozie ja rock-yhtye Flowerpotss. Juontajina toimivat TikTokista tutut Viivi ja Venla.

– Oli hienoa tarjota myös nuorille paikallisille artisteille tällainen esiintymiskokemus. Kaikki suoriutuivat jännityksestä huolimatta hienosti, vaikka osa oli ihan ensimmäistä kertaa lavalla, Nummi jatkaa.

Kesän seuraava nuorille suunnattu tapahtuma on lauantaina 19.8. Otanlahdessä järjestettävä OtaChill. Tänä vuonna pääesiintyjänä on nuorten toivoma huippusuosittu Benjamin. Lavalla nähdään lisäksi avoimen esiintyjähaun kautta valitut Hysteria, Janne ja RiQ.