Rauman nuorisopalveluissa vietetään kuluvalla viikolla väkivallan vastaista teemaviikkoa. Ohjelmassa on #sanoSTOPväkivallalle-liikkeen perustajan, sosiaalisesta mediasta tutun, Tomas Jouhilammen puheenvuorot omasta väkivaltakokemuksestaan.

Tomas kertoo tarinansa tiistaina 17.10. klo 13 ohjaus- ja palvelupaikka Ohjaamossa osoitteessa Nortamonkatu 30. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki alle 30-vuotiaat nuoret.

Toinen puheenvuoro kuullaan Kuovin nuorisotalolla perjantaina 20.10. nuokkari-illan yhteydessä klo 18 alkaen osoitteessa Kuovinkuja 4.

Noin tunnin kestävien puheenvuorojen jälkeen nuorilla on mahdollisuus keskustella Tomaksen kanssa aiheesta.

– Väkivalta puhuttaa ja herättää huolta valtakunnallisesti, kuin myös Raumalla. Toivomme, että mahdollisimman moni nuori tulisi kuulemaan Tomaksen kokemuksia siitä, miten yksikin isku on liikaa, nuorisopäällikkö Rea Poikonen sanoo.

Tomas Jouhilampi sai 15-vuotiaana aivoverenvuoden pahoinpitelyn seurauksena. Tästä seurasi vaikea aivovamma sekä epäselvyys omasta tulevaisuudesta. 10 vuoden jälkeen Tomas on kääntänyt elämänsä raskaimman kokemuksen hyödykseen – hän puhuu nuorille väkivallan vaaroista.