Rauman kaupungin Kesäteekkarikampanja tarjoaa Raumalle töihin tuleville opiskelijoille mahdollisuuden asunto- ja bussikorttietuun. Edut on tarkoitettu Rauman alueen teknisiin yrityksiin kesän ajaksi työllistyville teknillisten yliopistojen arkkitehti- ja diplomi-insinööriopiskelijoille. Mukaan pääsee 20–30 opiskelijaa. Kampanja järjestetään tänä vuonna kahdeksatta kertaa.

Kesäteekkarihaku on auki 15.1.–10.3. Mukaan hyväksytyille opiskelijoille tarjotaan maksuton asunto sekä Rauman Gyyt -joukkoliikenteen bussikortti tai polkupyörä kolmen kuukauden ajaksi.

– Rauman kaupunki haluaa tukea alueen teknologiateollisuuden, rakennusyritysten ja arkkitehtitoimistojen houkuttelevuutta opiskelijoiden silmissä. Hyvien kokemusten toivotaan myös lisäävän nuorten halukkuutta jäädä Raumalle pysyvästi. Aikaisempien vuosien kampanjat ovat poikineet pitkäaikaisia työpaikkoja, yritysasiantuntija Heikki M. Nurmi kertoo.

– Olemme työllistäneet kesäteekkareita jo useana vuotena ja saaneet hyviä kokemuksia harjoittelujaksoista. Tälläkin hetkellä meillä on viime kesän teekkareita tekemässä lopputyötä ja sitä kautta myös työllistymässä RMC:lle. Kampanjaa kannattaa ehdottomasti hyödyntää, Rauma Marine Constructionsin HRD Manager Mika Valtanen toteaa.

Lisätietoja kampanjasta, hakuohjeet ja mahdolliset työllistäjät löytyvät osoitteista www.rauma.fi/kesateekkari ja www.tippoint.fi/fi/yritykset/rauman-kaupunki.