Ajankohtaista

Tunnelmoi Pitsikaupungin joulua 2023 – katso kuvagalleria ja vastaa palautekyselyyn

Pitsikaupungin joulua vietettiin Raumalla tänä vuonna 25.11. alkaen. Osa toteutuksista ilahduttaa kaupunkilaisia ja matkailijoita vielä loppiaisen yli 7.1. asti. Vuoden 2023 jouluisista toteutuksista on koottu kuvagalleria, joka löytyy osoitteesta pitsikaupunginjoulu.fi.

Tunnelmallinen Joulutori, kauniit valaistukset, Tammelan tonttumaa ja lukuisat jouluiset tapahtumat ilahduttivat kaupunkilaisia ja matkailijoita. Savilanpuiston ja Vähäraastuvankadun kuusikujan valaistukset ovat päällä vielä 13.1. asti.

– Olemme saaneet nauttia upeasta ja onnistuneesta joulun kokonaisuudesta, kiitos kaikille mukana olleille. Galleriaan koottujen kuvien välityksellä voi vielä palata fiilistelemään Pitsikaupungin joulun ihanaa tunnelmaa, matkailupäällikkö Irenen Villanen sanoo.

Pitsikaupungin joulun kokonaisuudesta kerätään palautetta 7.1. asti sähköisen kyselyn avulla. Kyselyyn voi vastata suomeksi tai englanniksi.

– Kaikki saatu palaute on arvokasta. Lisäksi kyselylomakkeen kautta voi ilmoittautua mukaan vuoden 2024 joulun toteutuksiin, Villanen lisää.

Linkki kyselyyn
Link to the survey