Liikunta-, vapaa-aika- ja koulukeskus Karin kampuksen sisätiloissa tehdään monipuolisia asennustöitä. Myös uuden uimahallin laatoitustyöt ovat edenneet reippaasti.

– Kaikki uimahallin altaat on laatoitettu, ja allastilojen seinien laatoitus on loppusuoralla, rakennuttajainsinööri Juha Tuominen sanoo.

Uimahallin pesutilojen yhteydessä olevat saunat ovat lauteita myöden valmiit, mutta höyrysaunoja rakennetaan vielä.

Lattiapintoja ja kiintokalusteita asennetaan

Kampuksen liikuntasaliin on asennettu Amerikan vaahterasta tehty parketti. Kyseessä on kova, mutta aluejoustava lattiarakenne, joka soveltuu hyvin erilaisiin palloilulajeihin. Materiaali on pitkäikäinen ja kestää kulutusta. Sali on jo itsessään näyttävä, joten tilaan valittiin väritykseltään vaaleampi lattiamateriaali.

– Myös musiikkiopiston aulatilaan laitetaan parhaillaan parkettia. Puuverhoustyöt ovat käynnissä koulun oleskeluportaissa, Tuominen kertoo.

Kiintokalusteasennukset ovat koulun rakennusosassa pääosin valmiit. Sisäovista ja -lasiseinistä suurin osa on paikoillaan.

– Orkesterisalin näyttämön seinien asennustyöt ovat käynnissä, Tuominen lisää.

Ilmanvaihtotyöt ovat pitkälti valmiit, ja ilmanvaihdon päätelaiteasennuksia tehdään alakattojen valmistumisen myötä. Valaisinasennukset seuraavat alakattotöitä.

Piha-alueet valmistumassa

Koulun pihan rakenteet ovat istutuksia ja muutamia asennuksia vaille valmiit. Aittakarinkadun puoleisen pääsisäänkäynnin laatoitustyöt ovat loppusuoralla.

– Eteläpuolen paikoitusalueista on asfaltoitu jo kolmasosa, Tuominen sanoo.

Karin kampus avataan yleisölle elokuussa 2024, ja toiminta tiloissa käynnistyy vaiheittain. Hankekokonaisuuteen kuuluvat uimahalli, Hj. Nortamon peruskoulu, musiikkiopisto, liikuntahalli, nuorison kokoontumistila, kansalaisopisto sekä siihen sisältyvät kuvataide- ja teatterikoulut.