Ajankohtaista

Uusille yrittäjille suunnattu luentosarja kiinnostaa raumalaisia

Tietokoneita työpöydän ääressä.

Rauman kaupunki järjestää kuluvana syksynä Tietoa alkavalle yrittäjälle -luentosarjan. Maksuton kokonaisuus on suunnattu vähän aikaa toimineille yrittäjille sekä henkilöille, jotka suunnittelevat oman yritystoiminnan käynnistämistä.

Ensimmäinen webinaari keräsi torstaina 6.10. runsaan kuulijakunnan linjoille. Keskiviikkona 12.10. klo 16.30 alkavaan Työkaluja uudelle yrittäjälle -tilaisuuteen on ilmoittautunut lähes 30 osallistujaa.

– Yrittäjyys selvästi kiinnostaa raumalaisia, ja luentosarjalle on mukavasti kysyntää. Yrittäminen koetaan nykyään trendikkääksi tavaksi työllistää itsensä, yritysasiantuntija Kaisa Kalliovuo kertoo.

Seuraavien viikkojen aikana on tulossa vielä kolme luentoa, jotka toteutetaan joko webinaarina tai livetapahtumana. Luennoilla käsitellään yrittäjyyden eri aihealueita, kuten laki- ja sopimusasioita sekä yrityksen viestintää ja markkinointia.

– Jos yrittäjyys kiinnostaa tai olet pohtinut yrittäjäksi ryhtymistä, luentosarjamme tarjoamilla vinkeillä pääset ottamaan seuraavan askeleen eteenpäin kohti oman yrityksen perustamista, yritysasiantuntija Kaisa Kalliovuo sanoo.

Lisätietoa luentosarjasta ja ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteesta www.rauma.fi/tyo-ja-yrittaminen/yrityspalvelut/tietoa-uudelle-yrittajalle-luentosarja.