Eurajoella järjestetään vuorovaikutuspäivä liittyen valtatien 8 parantamiseen Rauman ja Eurajoen välillä torstaina 18.4.

Päivän aikana käsitellään viimeistelyvaiheessa olevaa yleissuunnitelmaluonnosta. Vuorovaikutuspäivä on kaksiosainen: iltapäivällä suunnittelijat ovat tavattavissa nuorisotalolla ja illalla järjestetään yleisötilaisuus.

Suunnittelijatapaaminen Lapijoen nuorisotalolla kello 12–16

Torstaina 18.4. hankkeen suunnittelijat ovat tavattavissa kello 12–16 Lapijoen nuorisotalon keskikerroksessa, osoitteessa Taipaleentie 13, Eurajoki. Suunnittelijatapaamiseen voi saapua vapaavalintaiseen aikaan iltapäivän kuluessa.

Esillä on viimeistelyvaiheessa oleva yleissuunnitelmaluonnos valtatien 8 parantamiseksi Rauman ja Eurajoen välillä. Osallistujat voivat esittää kysymyksiä ja antaa palautetta suunnittelijoille. Ratkaisuja pohditaan yhdessä karttojen äärellä. Aikataulun salliessa suunnittelijat voivat myös lähteä maastoon katsomaan osallistujia puhututtavia kohteita.

Yleisötilaisuus Lapijoen koululla kello 17.30–19.30

Yleisötilaisuus järjestetään samana iltana kello 17.30–19.30 Lapijoen koululla, osoitteessa Metsäläntie 2, Eurajoki. Tilaisuudessa kerrotaan suunnittelun tilanteesta, yleissuunnitelmaluonnoksesta ja suunnitelman hallinnollisesta käsittelystä. Kahvia on tarjolla.

Valtatien 8 suunnitteluhanke kehittää valtatietä sekä parantaa liikkumisen turvallisuutta ja sujuvuutta Rauman seudulla. Parannettavat tieosuudet sijoittuvat Rauman kaupungin ja Eurajoen kunnan alueille. Tavoitteena on, että valtatie 8 palvelee tulevaisuudessa yhä paremmin sekä pitkämatkaista liikennettä että Rauman kaupunkiseudun yhteyksiä. Yleissuunnitelman myötä alueen muutos hahmottuu aiempaa selkeämmin.

Hankkeesta voi lukea lisää osoitteessa https://vayla.fi/vt-8-rauma-eurajoki