Rauman kaupungin venepaikkojen uudelleenvarausjakso on tänä vuonna 15.2.–3.4. Mikäli venepaikkasopimusta ei uusita, paikka vapautuu yleisesti varattavaksi keskiviikkona 3.4. klo 10. Uudelleenvarausjakson alussa tulevat varattavaksi myös kaikki viime vuonna vapaana olleet venepaikat.

Yleinen varausjakso on 3.4. klo 10–31.12. klo 16.

Maapaikkojen uudelleenvarausjakso on 19.1.–26.4. ja yleinen varausjakso on 26.4.–31.12. Mikäli paikkasopimusta ei uusita, paikka vapautuu yleisesti varattavaksi 26.4.

Paikkavarauksen jatkaminen onnistuu uudelleenvarausjakson alkaessa kirjautumalla verkkopalveluun ja liittämällä varaus käyttäjätunnukseen osoitteessa asiointi.rauma.fi/ePermit/fi/Reservation. Paikkavarauksen uusiminen varauspalvelulla edellyttää käyttäjätunnusta ja mahdollisuutta verkkomaksamiseen. Palvelussa on mahdollista maksaa myös luottokortilla.

Jos uusiminen ei ole mahdollista verkkopalvelun kautta, voi asioida kaupungin palvelupiste Pyyrmanissa, Valtakatu 2 A, puh. 02 834 5000, palvelupiste@rauma.fi.

Raumalla on noin 1600 venepaikkaa seitsemässä eri satamassa. Venepaikan hinta määräytyy venepaikan leveyden mukaan. Tärkeää tietoa venepaikkavarauksiin ja kausisäilytykseen liittyen löytyy venesatamaohjeesta (pdf).