Rauman kaupungin liikuntapalvelut ja Yhdenvertainen liikunnallinen lähiö -hanke järjestävät yhteistyössä kaikille avoimen liikkumisen yhdenvertaisuutta käsittelevän työpajan torstaina 9.11 klo 12–16 Rauman kaupungintalolla. Työpaja pidetään kaupungintalon edustustiloissa 4. kerroksessa.

Työpaja on suunnattu kaikille Raumalla asuville ja työskenteleville, jotka haluavat olla mukana kehittämässä liikuntapalvelujen ja liikkumisympäristöjen yhdenvertaisuutta. Työpaja on osa Rauman uuden liikkumissuunnitelman laadintaa. Osallistumalla on mahdollisuus vaikuttaa suunnitelman sisältöön.

Liikkumisen saavutettavuuden edistämisen keinoja pohditaan työpajassa Yhdenvertainen liikunnallinen lähiö -hankkeen tulosten pohjalta. Samalla kehitetään kaupungin ja sen eri sidosryhmien välistä yhteistyötä.

– Kiinnostuneilla on nyt oiva mahdollisuus päästä vaikuttamaan liikkumisen edellytyksiin Raumalla. Työpajassa aiheeseen pureudutaan pienryhmätyöskentelyn avulla. Toivottavasti mahdollisimman moni lähtee mukaan verkostoitumaan ja keskustelemaan, liikuntapalveluiden Juulia Tommila sanoo.

Ilmoittaudu työpajaan 2.11. mennessä tästä linkistä. (Webropol.com). Ilmoittautua voi myös alla olevan mainoksen QR-koodin avulla.

Lisätietoja YLLI-hankkeesta löytyy osoitteesta https://blogs.helsinki.fi/yhdenvertainen-liikunnallinen-lahio/. Hanketta rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö Liikunnallisen elämäntavan valtakunnallisella kehittämisavustuksella.

Yhdenvertaista liikkumista käsittelevä työpaja Raumalla (pdf).