Ajankohtaista

YOUTH OF SAVILA –nuortentapahtuman esiintyjät on valittu

Robin Packalen, pressikuva, kuvaaja Atte Mäläskä.

Pitsiviikon keskiviikkona 27.7. järjestettävän YOUTH OF SAVILA -nuortentapahtuman loput esiintyjät on valittu. Konsertin pääesiintyjä on Robin Packalen.

Tapahtumassa esiintyvät lisäksi rock-yhtye RVRSD Eurajoelta, progressiivinen metallibändi Last Farewell Raumalta ja metallia soittava Bloody Moon Laitilasta. Lähialueen bändit koostuvat 15–21-vuotiaista nuorista.  Yhtyeet esittävät noin 30 minuutin mittaisen, suurimmaksi osaksi omista kappaleistaan kootun setin.

Esiintyjät valikoituivat kaupungin nuorisopalveluiden järjestämän haun perusteella, jossa nuoret pystyivät itse ilmoittautumaan halukkaiksi esiintymään. Tapahtuman juontaa TikTokista tuttu Kevin Ensio.

– Robinin kaltaisen tähden kanssa samalle lavalle pääseminen on huikea mahdollisuus nuorille esiintyjille. Olemme nuorisopalveluissa erittäin tyytyväisiä, että tällainen on saatu järjestettyä, nuoriso-ohjaaja Jennika Vataja iloitsee.

YOUTH OF SAVILA on ilmainen ja päihteetön tapahtuma. Konsertti alkaa klo 18 ja päättyy klo 22. Tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti raumalaisille nuorille, mutta keikkoja ovat tervetulleita seuraamaan kaikki kiinnostuneet.