Tee muuttoilmoitus

Kun vuokrasopimus on allekirjoitettu, sinun on tehtävä muuttoilmoitus Digi- ja väestötietovirastolle  sekä Postille osoitteessa https://dvv.fi/muutto. DVVn sivuilta löytyy tieto mille kaikille tahoille uusi osoitetieto välittyy, mieti myös kenelle muulle sinun on ilmoitettava muutostasi.

Hanki kotivakuutus

Vakuutusmaksu on pieni investointi siltä varalta, että vahinko sattuu. Jos vakuutusta ei ole, tulevat kaikki vahingon kustannukset vuokralaisen itse maksettaviksi.

Solmi sähkösopimus

Jos sähkö ei sisälly vuokraasi, muista tehdä sähkösopimus hyvissä ajoin valitsemasi energiayhtiön kanssa, muuten asunnossa ei välttämättä ole sähköjä kun muutat sisään. Energian hintoja voi vertailla osoitteessa http://sahkonhinta.fi/.

Tarvitsetko nettiyhteyttä

Muista tarkistaa vuokrasopimuksestasi sisältyykö laajakaista vuokraasi vai pitääkö sinun tehdä oma sopimus nettiyhteydestä. Yhteyden voi hankkia samalta operaattorilta kuin puhelinliittymät.

Asumistuki

Muista tehdä hakemus ajoissa Kelaan. Voit tarkastaa Kelan nettisivuilta löytyvällä laskurilla, oletko oikeutettu saamaan asumistukea. Mikäli olet jo tuen piirissä mutta olet muuttamassa uuteen osoitteeseen, ilmoita muuttuneet tietosi Kelalle.

Hyödyllisiä oppaita asumiseen

Rauman kaupungin isännöintitoimisto


Toimipiste

isannointi@rauma.fi

Aukioloajat

Maantaista perjantaihin klo 9–14

Katso poikkeusaukioloajat Yhteystiedot-sivulta.