Asuminen ja ympäristö

 

Rauman Gyyt 1.1.2023 alkaen

Joukkoliikenteen vuorotarjonta kasvaa ja lipputuotteet muuttuvat vuoden 2023 alusta alkaen. Tälle sivustolle kootaan tieto uudistuvan joukkoliikenteen aikatauluista, reiteistä, lipuista, myyntipisteistä ja muista ajankohtaisista asioista.

Rauman sisäisen joukkoliikenteen palvelutaso kehittyy merkittävästi 1.1.2023 alkaen. Vuoromäärä kasvaa, linjat ulottuvat laajemmin koko kaupunkialueelle. Joukkoliikenne tunnetaan jatkossa nimellä Rauman Gyyt.

Joukkoliikenteen aikataulut ja reitit löydät Matka.fi-reittioppaasta:

Kausilippujen alennuskampanja 2.1.-31.1.2023

Rauman kaupunki haluaa kannustaa kokeilemaan uudistuvaa joukkoliikennettä! Rauman Gyytin 30 päivän kausiliput saatavilla -50 % alennuksella 2.1.-31.1. välisenä aikana. Alennuskampanjan aikaan aikuisten 30 vuorokauden lippu maksaa 19 € ja lasten, opiskelijoiden ja senioreiden lippu 14 €.

Lipun lisäksi matkakortti maksaa 7 €.

Alennushintaisen kausilipun voi hankkia tammikuun aikana. Lippu on voimassa 30 päivää siitä hetkestä, kun se leimataan ensimmäistä kertaa ajoneuvossa.

Yhdelle matkakortille voi hankkia yhden alennushintaisen kausilipputuotteen. Alennushintaiset kausiliput saatavissa vain Pyyrmannista.

Palveluliikenne

Liikennöinti arkipäivisin, palvelun tilaus puh. 050 382 2005
Rauman palveluliikenne -esite (pdf)