Tervetuloa kirjastoon!

 

Raumalla on pääkirjaston lisäksi 4 lähikirjastoa ja kirjastoauto. Lähikirjastot sijaitsevat Kodisjoella, Kourujärvellä, Lapissa ja Pyynpäässä.

Kesällä kirjastoissa: kesälukukampanja, kirjastopassi ja kirja- ja levykirppis sekä Mericon

Tänä kesänä sisustamme kirjastot merellisillä eläimillä. Kolme kirjaa luettuasi saat kiinnittää meriaiheisen kuvan meren aaltoihin oman kirjastosi seinälle/ikkunaan. Kesälukukampanjan tavoitteena on innostaa ja kannustaa lapsia kirjojen ja lukemisen pariin.

Hyppää Rauman Gyytiin ja lähde seikkailulle! Kesä- ja heinäkuussa linja-autoilu on Raumalla ilmaista. Bussilla pääsee helposti Kodisjoen kirjastoa lukuun ottamatta kirjastojen lähelle. Hae kirjastopassi lähikirjastostasi ja tutustu Rauman kirjastoihin hakemalla leimat passiin. Kaikkien neljä leimaa keränneiden kesken arvotaan lahjakortti, ja kuusi leimaa keränneet saavat lisäksi jäätelön. Jäätelö on noudettavissa vain pääkirjastosta. Palauta passi viimeistään 31.8.

Pitsiviikon torstaina järjestetään kirja-ja levykirppis pääkirjaston sisäpihalla klo 12-15. Tule myymään kirjoja, elokuvia, musiikkia, äänikirjoja. Ilmoittautumiset mielellään 14.7. mennessä. Lukukoira Myy on paikalla klo 12-14 non-stop-periaatteella. Lisäksi lapsille Kamishibai-teatteri -esitys klo 14-14.30.

Lauantaina 5.8. järjestetään pääkirjastolla cosplay-, anime- ja manga-aiheinen tapahtuma Mericon. Tarkemmat tiedot tapahtumasta löytyvät Mericonin kotisivuilta mericonrauma.blogspot.com sekä Instagramista @mericonrauma.