Rauman kaupungin hankintapalvelut kilpailuttaa keskitetysti kaupungin ja sen liikelaitosten hankinnat sekä neuvoo ja opastaa tarvittaessa hankintoihin liittyvissä kysymyksissä. Pidämme tärkeänä vuoropuhelua yritysten kanssa, jonka edistämiseksi olemme perustaneet yrittäjäjärjestöjen kanssa hankintafoorumin. Rauman kaupunki kuuluu valtakunnalliseen Hinku-verkostoon (Hiilineutraalit kunnat ja maakunnat). Hankinnoissa painotamme ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita tuotteita.

Avoinna olevat tarjouskilpailut

Rauman kaupunki ilmoittaa käynnissä olevista tarjouskilpailuista ja tarjoajat pystyvät jättämään tarjouksensa sähköisesti.

Voimassa olevia tarjouspyyntöjä voi katsoa ilman tunnuksia Julkaisut-osiossa. Ilman tunnuksia nähtävänä on tarjouspyynnön nimi, tarjouspyynnön kuvaus ja tarjouksen määräaika.

Kun rekisteröidyt palveluun, pystyt lataamaan tarjouspyynnön ja siihen liittyvät dokumentit, esittämään tarjouspyyntöä koskevia kysymyksiä, lukemaan kysymyksien vastauksia ja jättämään tarjouksen sähköisesti. Rekisteröityminen on maksutonta ja saat käyttäjätunnuksen välittömästi rekisteröitymisen yhteydessä.

Lisätietoja antavat

  • Tomminen Vesa

  • Haapsaari Anna-Kaisa