Vapaa-aika ja liikunta

ilmakuva-aijansuon-alueesta

Äijänsuolta löytyy hyvät puitteet monien lajien harrastukseen.

Äijänsuon urheilukeskukseen kuuluvat Rauman Lukon kotijäähalli, pienempi harjoitusjäähalli, talviharjoitteluhalli kesälajeille, keinonurmesta valmistettu palloilukenttä sekä kesäisin nurmikenttä.

Varauskalenteriin

Yhteystiedot:
Käyntiosoite ja paikoitusalue: Teollisuuskatu 19 Postiosoite: Nortamonkatu 23 A,  26100 Rauma

Jäähalli

Äijänsuon jäähalli on Satakuntalaisen jääurheilun helmi ja Rauman Lukon kotiareena, Kivikylän areena. Perinnetilassa on mahdollisuus tutustua raumalaiseen kiekkohistoriaan. Kaukalon pituus on 59 metriä ja leveys 28 metriä.

Kentänhoitajat, puh. 040 595 5526
jaahalli@rauma.fi

Varauskalenteriin

Yleisöluisteluvuorot

jaahalli-ulkoa-pain     jaahalli_sisalta

Harjoitusjäähalli

Äijänsuon harjoitusjäähallissa harrastetaan monimuotoista jääurheilua: jääkiekko-ottelut, taitoluistelu ja kaukalopallo kuuluvat hallin lajivalikoimiin – unohtamatta yleisöluisteluvuoroja talvikautena. Kaukalon pituus on 59 metriä ja leveys 29 metriä.

Kentänhoitajat, puh. 040 769 2426
harjoitusjaahalli@rauma.fi

Varauskalenteriin

Yleisöluisteluvuorot

 

Talviharjoitteluhalli

Rauman kaupunki muistuttaa talviharjoitteluhallin käytännöistä:

Hallin tilat ovat kokonaan seurojen käytössä arkisin kello 16-20 ja viikonloppuisin kello 9-20. Mahdolliset yleisövuorot iltaisin ja viikonloppuisin merkitään varauskalenteriin viikoittain. Jos hallin varauskalenterissa ei ole varattuja harjoitusvuoroja tai merkittyjä yleisövuoroja, halli on suljettu.
Arkisin kello 16-20 yksittäisten käyttäjien lisäksi myöskään katsojilla ei ole pääsyä halliin. Lasten vanhempien/saattajien tulee odottaa harjoitusten ajan hallin ulkopuolella. Viikonloppuisin sallitaan katsojien pääsy halliin seuraamaan otteluita. Suorituspaikat ovat tällöinkin pääosin seurojen käytössä.
Yleisövuorot löytyvät liikuntapalveluiden fb- tai nettisivuilta sekä Timmi-varauskalenterista. Yleisövuorolla on muillakin kuin seurakäyttäjillä mahdollisuus päästä halliin tekemään omatoimiharjoittelua yleisövuorolle merkityissä tiloissa.

Talviharjoitteluhallin kalenterissa seurat täyttävät vuoronsa osittain tai kokonaan vasta kuluvan kuukauden lopussa seuraavaa kuukautta varten. Tämän takia kalenteri on osittain täyttämättä. Vapaita aikoja voi kysyä kuluvan kuukauden ensimmäisellä viikolla.

Varauskalenteriin

Kentänhoitajat, puh. 0400 831 602
talviharjoitteluhalli@rauma.fi