Vapaa-aika ja liikunta

ilmakuva-aijansuon-alueesta

Äijänsuolta löytyy hyvät puitteet monien lajien harrastukseen.

Äijänsuon urheilukeskukseen kuuluvat Rauman Lukon kotijäähalli, pienempi harjoitusjäähalli, talviharjoitteluhalli kesälajeille, keinonurmesta valmistettu palloilukenttä sekä kesäisin nurmikenttä.

Varauskalenteriin

Yhteystiedot:
Käyntiosoite ja paikoitusalue: Teollisuuskatu 19 Postiosoite: Nortamonkatu 23 A,  26100 Rauma

Jäähalli

Äijänsuon jäähalli on Satakuntalaisen jääurheilun helmi ja Rauman Lukon kotiareena, Kivikylän areena. Perinnetilassa on mahdollisuus tutustua raumalaiseen kiekkohistoriaan. Kaukalon pituus on 59 metriä ja leveys 28 metriä.

Kentänhoitajat, puh. 040 595 5526
jaahalli@rauma.fi

Varauskalenteriin

Yleisöluisteluvuorot

jaahalli-ulkoa-pain     jaahalli_sisalta

Harjoitusjäähalli

Äijänsuon harjoitusjäähallissa harrastetaan monimuotoista jääurheilua: jääkiekko-ottelut, taitoluistelu ja kaukalopallo kuuluvat hallin lajivalikoimiin – unohtamatta yleisöluisteluvuoroja talvikautena. Kaukalon pituus on 59 metriä ja leveys 29 metriä.

Kentänhoitajat, puh. 040 769 2426
harjoitusjaahalli@rauma.fi

Varauskalenteriin

Yleisöluisteluvuorot

harjoitusjaahallin-kentta  

Talviharjoitteluhalli

Rauman kaupunki muistuttaa talviharjoitteluhallin käytännöistä:

On iloinen asia, että hallissa on paljon käyttäjiä ja mahdollisuus erilaisiin harrastusmahdollisuuksiin. Jotta varatuilla vuoroilla harjoittelu olisi mahdollisimman turvallista ja tarkoituksenmukaista:

Halli on kokonaan  seurojen käytössä arkisin kello 16-20 ja viikonloppuisin kello 9-20. Arkisin kello 7-16 ja kello 20-22  muilla käyttäjillä on mahdollisuus käyttää suorituspaikkoja, jos ne eivät ole varattuina. Juoksuradan ilta- ja viikonloppuyleisövuorot merkitään varauskalenteriin viikottain. Myös viikonlopun kenttäyleisövuorot merkitään viikoittain kalenteriin.

Mainittuina seura-aikoina aikoina kenttäalue, pohjoispääty, juoksuradat ja punttitila sekä verryttelyalue ovat maksavien seuratoimijoiden käytössä ja muilta käyttäjiltä pääsy halliin on tällöin kielletty. Kenttäalue on jalkapalloilijoiden ja pesäpalloilijoiden käytössä, pohjoispäädyssä pesäpalloilijat harjoittelevat lyöntejä sulkien näin koko päätyalueen ja länsisuoraa seurat käyttävät juoksuharjoittelussa. Myös punttipaikka ja verryttelytila ovat edellä mainittuina aikoina myönnetty maksullisten seuravuorojen käyttöön, ja tällöin on suljettuna myös itäsuora.

Hallissa ei ole sallittu frisbeegolfkiekon heittoa muulloin kuin frisbeeseuran varatulla vuorolla.

Huomioitavaa on, että yleisöllä ei ole pääsyä halliin arkisin kello 16-20. Lasten vanhempien/saattajien tulee odottaa harjoitusten ajan hallin ulkopuolella. Viikonloppuisin sallitaan yleisön pääsy halliin seuraamaan harjoituksia ja otteluita. Suorituspaikat ovat tällöinkin pääosin seurojen käytössä.

Mahdolliset yleisövuorot löytyvät liikuntapalveluiden fb- tai nettisivuilta. Yleisövuorolla on muillakin kuin seurakäyttäjillä mahdollisuus päästä halliin tekemään omatoimiharjoittelua huomioiden vapaana oleva tila.

 

Varauskalenteriin

Kentänhoitajat, puh. 0400 831 602
talviharjoitteluhalli@rauma.fi

talviharjoitteluahalli-ulkoa