Vapaa-aika ja liikunta

ilmakuva-aijansuon-alueesta

Äijänsuolta löytyy hyvät puitteet monien lajien harrastukseen.

Äijänsuon urheilukeskukseen kuuluvat Rauman Lukon kotijäähalli, pienempi harjoitusjäähalli, talviharjoitteluhalli kesälajeille, keinonurmesta valmistettu palloilukenttä sekä kesäisin nurmikenttä.

Yhteystiedot:
Käyntiosoite ja paikoitusalue: Teollisuuskatu 19 Postiosoite: Nortamonkatu 23 A,  26100 Rauma

Jäähalli

Äijänsuon jäähalli on Satakuntalaisen jääurheilun helmi ja Rauman Lukon kotiareena, Kivikylän areena. Perinnetilassa on mahdollisuus tutustua raumalaiseen kiekkohistoriaan. Kaukalon pituus on 59 metriä ja leveys 28 metriä.

Yleisöluisteluvuorot

 

Harjoitusjäähalli

Äijänsuon harjoitusjäähallissa harrastetaan monimuotoista jääurheilua: jääkiekko-ottelut, taitoluistelu ja kaukalopallo kuuluvat hallin lajivalikoimiin – unohtamatta yleisöluisteluvuoroja talvikautena. Kaukalon pituus on 59 metriä ja leveys 29 metriä.

Yleisöluisteluvuorot

Talviharjoitteluhalli

Rauman kaupunki muistuttaa talviharjoitteluhallin käytännöistä:

Hallin tilat ovat kokonaan seurojen käytössä arkisin kello 16-20 ja viikonloppuisin kello 9-20. Mahdolliset yleisövuorot iltaisin ja viikonloppuisin merkitään varauskalenteriin viikoittain. Jos  varauskalenterissa ei ole varattuja harjoitusvuoroja tai merkittyjä yleisövuoroja, halli on suljettu.
Arkisin ajalla 1.9.-30.4. kello 7-16 on muillakin kuin seurakäyttäjillä mahdollisuus hyödyntää hallia harjoitteluun, huomioiden varatut vuorot. Varaukset näkyvät varauskalenterissa.
Arkisin kello 16-20 yksittäisten käyttäjien lisäksi myöskään katsojilla ei ole pääsyä halliin. Lasten vanhempien/saattajien tulee odottaa harjoitusten ajan hallin ulkopuolella. Viikonloppuisin sallitaan katsojien pääsy halliin seuraamaan otteluita. Katsojien tulee olla katsomossa, ei juoksuradalla eikä kentällä.

Yleisövuorot löytyvät varauskalenterista. Yleisövuoroilla on muillakin kuin seurakäyttäjillä mahdollisuus päästä halliin tekemään omatoimiharjoittelua yleisövuorolle merkityissä tiloissa.
Hallin aulassa olevasta infotaulusta näkee yleisövuorolle tarkoitetun suorituspaikan.

Frisbeekiekon heittäminen on kielletty kokonaan talviharjoitteluhallissa vaaratilanteiden takia.
Jalkapalloa saa potkia vain kentällä verkon sisäpuolella.
Harjoitellessa pesäpallon lyöntiä pohjoispäädyssä, tulee pääty sulkea puomilla.
Pohjoispäädyn, länsisuoran ja punttitilojen varaukset estävät koko juoksuradan käytön.

Muutokset ovat mahdollisia. Varauskalenterista voit tarkistaa tilanteen.

Talviharjoitteluhallin kalenterissa seurat täyttävät vuoronsa osittain tai kokonaan vasta kuluvan kuukauden lopussa seuraavaa kuukautta varten. Tämän takia kalenteri on osittain täyttämättä. Vapaita aikoja voi kysyä kuluvan kuukauden ensimmäisellä viikolla.

Talviharjoitteluhallin tilat:

Tekonurmikenttä noin 90 m x 54 m
Juoksurata noin 314 m
Pituushyppypaikka
Korkeushyppypaikka
Kuulantyöntö