Vapaa-aika ja liikunta

 

ilmakuva-aijansuon-alueesta

Äijänsuolta löytyy hyvät puitteet monien lajien harrastukseen.

Äijänsuon urheilukeskukseen kuuluvat Rauman Lukon kotijäähalli, pienempi harjoitusjäähalli, talviharjoitteluhalli kesälajeille, keinonurmesta valmistettu palloilukenttä sekä kesäisin nurmikenttä.

Varauskalenteriin

Yhteystiedot:
Käyntiosoite ja paikoitusalue: Teollisuuskatu 19 Postiosoite: Nortamonkatu 23 A,  26100 Rauma

Jäähalli

Äijänsuon jäähalli on Satakuntalaisen jääurheilun helmi ja Rauman Lukon kotiareena, Kivikylän areena. Perinnetilassa on mahdollisuus tutustua raumalaiseen kiekkohistoriaan.

Kentänhoitajat, puh. 040 595 5526
jaahalli@rauma.fi

Varauskalenteriin

Yleisöluisteluvuorot

jaahalli-ulkoa-pain     jaahalli_sisalta

Harjoitusjäähalli

Äijänsuon harjoitusjäähallissa harrastetaan monimuotoista jääurheilua: jääkiekko-ottelut, taitoluistelu ja kaukalopallo kuuluvat hallin lajivalikoimiin – unohtamatta yleisöluisteluvuoroja talvikautena.

Kentänhoitajat, puh. 040 769 2426
harjoitusjaahalli@rauma.fi

Varauskalenteriin

Yleisöluisteluvuorot

harjoitusjaahallin-kentta  

Talviharjoitteluhalli

Rauman kaupunki muistuttaa talviharjoitteluhallin käytännöistä.

On iloinen asia, että hallissa on paljon käyttäjiä ja mahdollisuus erilaisiin harrastusmahdollisuuksiin. Jotta varatuilla vuoroilla harjoittelu olisi mahdollisimman turvallista ja tarkoituksenmukaista:

Halli on kokonaan varattujen seuravuorojen käyttöön arkisin kello 16-20 ja viikonloppuisin kello 9-20.

Mainittuina aikoina kenttäalue, pohjoispääty, juoksuradat ja punttitila sekä verryttelyalue ovat maksavien seuratoimijoiden käytössä ja muilta käyttäjiltä pääsy halliin on tällöin kielletty. Kenttäalue on jalkapalloilijoiden ja pesäpalloilijoiden käytössä, pohjoispäädyssä pesäpalloilijat harjoittelevat lyöntejä sulkien näin koko päätyalueen ja länsisuoraa seurat käyttävät juoksuharjoittelussa. Myös punttipaikka ja verryttelytila ovat edellä mainittuina aikoina myönnetty maksullisten seuravuorojen käyttöön, ja tällöin on suljettuna myös itäsuora.

Frisbeegolfkiekon heittäminen on sallittu harrastajille arkisin klo 7-16 ja kello 20 jälkeen ja mahdollisilla yleisövuoroilla, jos tilan käyttö sen sallii. Frisbeekiekkoa heittäessä tulee huomioida muut hallin käyttäjät, jotta ei synny vaaratilanteita.

Huomioitavaa on, että yleisöllä ei ole pääsyä halliin arkisin kello 16-20. Lasten vanhempien/saattajien tulee odottaa harjoitusten ajan hallin ulkopuolella. Viikonloppuisin sallitaan yleisön pääsy halliin seuraamaan harjoituksia ja otteluita. Suorituspaikat ovat tällöinkin pääosin seurojen käytössä.

Mahdolliset yleisövuorot löytyvät liikuntapalveluiden fb- tai nettisivuilta. Yleisövuorolla on muillakin kuin seurakäyttäjillä mahdollisuus päästä halliin tekemään omatoimiharjoittelua huomioiden vapaana oleva tila.

 

Talviharjoitteluhalli ja stadion

Kentänhoitajat, puh. 0400 831 602
talviharjoitteluhalli@rauma.fi

talviharjoitteluahalli-ulkoa