Vapaa-aika ja liikunta

Varaustuvat

Rauman saaristossa on varaustupia jokamiesretkeilijöiden ja ryhmien käyttöön. Ne ovat käytössä muun muassa vaellusten, melonta- ja kalastusretkien taukotupina sekä yöpymispaikkoina. Autiotuvan kaltaisia, mutta lukittavia tupia on Rohelassa ja Vesiluomassa. Päiväranta on tarkoitettu opiskelija-, koululais- tai muiden samantyyppisten ryhmien päiväkäyttöön. Mahdolliset yöpymiset kannattaa suunnata Rauman saariston matkailupalveluyritysten tiloihin.

Tuvat ovat vaatimattomia ja edellyttävät yöpyjältä omatoimisuutta.
Varaustuvat on varattavissa saapumispäivänä alkaen klo 15.00 päättymispäivään klo 12.00 asti (Päiväranta sovittavissa erikseen).

Rauman saariston varaustuvat:

Vuokraveneet

Soutuveneet retkeilyyn ovat Mustalahden ja Omenapuumaansuntin ylittämistä varten. Mustalahden pienvenesatamassa (Siikluomantie 18, sijainti 61°18489,21°45638) sijaitsevaan veneeseen mahtuu maks. 3 henkilöä. Vene sijaitsee maapaikalla nro 21.
Omenapuumaassa on kaksi venettä (vene 1 ja vene 2). Vene 1 on pidempi ja siihen mahtuu maks. 4 henkilöä. Vene 2 on pienempi ja siihen mahtuu maks. 3 henkilöä. (Veneiden sijainti on 61°11.660, 21°26.603). Veneet ovat suosittuja, joten ennakkovaraus kannattaa tehdä palvelupiste Pyyrmanissa tai sähköisen järjestelmän kautta. Veneet ovat lukittuja, avaimen saa Pyyrmanista. Avain pitää palauttaa heti käytön jälkeen Pyyrmaniin tai Pyyrmanin oven postiluukusta.