Ajankohtaista

Harrastusvihko kokoaa lasten ja nuorten liikuntaharrastukset yhteen

Harrastusvihko ja Iida Elonen

Rauman kaupungin liikuntapalvelut on julkaissut 3–18-vuotiaille lapsille ja nuorille suunnatun harrastusvihon. Vihkoon on kerätty raumalaisten seurojen ja yhdistysten liikunnan ja vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksia. Lajeja pääsee kokeilemaan ilman sitovaa ilmoittautumista ja aiempaa kokemusta.

– Halusimme koota yhteen toimijoiden harrastusmahdollisuuksia ja tuoda eri lajeja nuorten tietoisuuteen. Toivottavasti lapset ja nuoret löytävät vihon avulla intoa kokeilla uusia harrastuksia, liikuntaneuvoja Iida Elonen sanoo.

Harrastusvihko on luettavissa sähköisesti liikuntapalvelujen nettisivuilla. Paperisia versioita on saatavilla Palvelupiste Pyyrmanista osoitteesta Valtakatu 2 A. Harrastusvihkoa jaetaan myös Rauman ylä- ja alakouluihin.

Vihkoa päivitetään vuosittain ja uusi versio julkaistaan ensi syksynä. Päivitetyt tiedot eri lajeista löytyvät seurojen ja yhdistysten nettisivuilta.

Uudet toimijat, jotka haluavat ilmoittaa oman seuransa tai yhdistyksensä mukaan ensi vuonna julkaistavaan vihkoon, voivat ottaa yhteyttä Iida Eloseen, iida.elonen@rauma.fi.