Ajankohtaista

Karjalankadulla vesijohtovuoto – korjaustyöt käynnissä

Keltainen huutomerkki sinisellä Rauma-tunnustaustalla.

Karjalankadulla havaittiin vesijohtovuoto myöhään sunnuntai-iltana 26.11. Korjaus- ja kaivuutöiden aikana maanantaiaamuna 27.11. vuodon todettiin olevan alkuperäisestä kaivuukohdasta noin 4–6 metriä länteen. Kaivantoa joudutaan laajentamaan. Korjaustöiden arvioidaan valmistuvan maantai-iltapäivään mennessä, ja kaivanto on tarkoitus täyttää illan aikana.

Korjaustöistä aiheutuu maanantain aikana liikennehaittaa. Kaivantoa laajennetaan Luoteisväylän suuntaan. Citymarketilta ja Kontiolta Karjalankadun suuntaan poistuminen on jouduttu katkaisemaan. Karjalankadun liikenne kulkusuunnassa liikenneympyrä-Citymarket on suljettu väliltä liikenneympyrä-Nortamonkatu. Toinen kulkusuunta Karjalankadulla on normaalisti käytössä, mutta autoilijoita kehotetaan noudattamaan varovaisuutta alueella.

Korjaustöiden vuoksi osasta Karjalankadun liikekiinteistöistä on jouduttu katkaisemaan vedenjakelu.

Rauman keskusta-alueella voi vesijohtovuodon seurauksena esiintyä värjääntynyttä vettä. Värjääntyminen on vaaratonta, ja asukkaat saavat kiinteistönsä vesijohdon puhtaaksi juoksuttamalla vettä kohtuullisen ajan, kunnes vesi on kirkasta.

rauma.fi/raumanvesi

Uutista päivitetty 27.11. klo 8.56.