TILANNE OHI! Häiriö vedenjakelussa (Julkaistu 18.4.2018 klo:20.15)

Vesijohtovuoto saatiin korjattua nopeasti, vanha putkiliitos osoittautui löysäksi ja tällä kertaa selvittiin sen kiristämisellä eikä maan alta löytynytkään varsinaista putkirikkoa.

Rikkoutunut venttiilikin saatiin tilapäisesti kuntoon eikä kyseisen putkilinjan tulevan saneerauksen vuoksi ryhdytty enemmän aikaa vievään korjaustoimenpiteeseen.

Alkuperäinen tiedote (julkaistu 18.4.2018 klo:17.25)

Meriraumassa on sattunut vesijohdon putki- ja venttiilirikko, joiden korjaustyön suorittamiseksi on jouduttu katkaisemaan vedenjakelu Varhontien päästä ja Nuljattimenvahelta sekä työn edetessä tulee katko myös Satokujalle.

Vesikatkon seurauksena vesijohtoverkostossa virtausnopeus ja –suunta saattaa muuttua irrottaen sakkaa värjäten veden rusehtavaksi.

Korjaustyö on käynnissä ja työtä tehdään kunnes sekä venttiili-, että putkirikko on saatu korjattua.

Rauman Vesi toimittaa työn ajaksi Varhontien varteen Satokujan risteyksen tietämille säiliön, josta asukkaat voivat hakea vettä omilla astioillaan.

Korjaustyön valmistuttua Rauman Vesi huuhtelee runkoverkostoaan, kunnes vesi on kirkasta.

Kiinteistönomistajat saavat tämän jälkeen talojohto-osuutensa kirkkaaksi juoksuttamalla vettä hanasta, kunnes vesi on kirkasta.

 

 

TIEDOTE HÄIRIÖSTÄ VEDENJAKELUSSA!

Itsenäisyydenkadulla vesijohtoverkoston saneeraustyön aikana sattui 12.4.2018 putkirikko

Tilanne saatiin hallintaan ja muutamaan kiinteistöön (noin 80 taloutta) järjestettiin vedenjakelu tilapäisjärjestelyin. Samoilla vedenjakelun tilapäisjärjestelyillä  suoritetaan vesijohdon kytkentätöitä Pyynpäänkadun ja Kuovinkujan risteysalueella.

 

 

Tiedote!

Lapin pohjavesilaitos on otettu, huonon vedenlaadun vuoksi, pois käytöstä perjantaina 16.3.

Vesi Lapin alueelle toimitetaan nyt kokonaisuudessaan Äyhön vesilaitokselta.