TIEDOTE !   (20.1.2018 päivitetty klo:22.30)

Vika on saatu korjattua ja normaali vedenpaine alueelle saataneen palautettua puoleen yöhön mennessä.

Rauman Vesi huuhtelee verkostoa sunnuntaiyön ja vähintään aina sunnuntai-iltaan saakka, kunnes verkostovesi on alueella kaikilta osin palautunut kirkkaaksi.

Alkuperäinen tiedote:

Runkovesijohdossa sattuneen venttiilirikon aiheuttamana Haapasaaren, Kaaron, Sorkan ja Tiilivuoren alueilla saattaa vesijohtoveden paine olla alhainen ja virtaussuunnan muutoksesta putkistosta irronnut sakka saattaa paikoitellen värjätä vettä kellertäväksi.

Värjääntyneestä vedestä ei aiheudu vaaraa ja kiinteistönomistajat saavat veden tonttijohdossaan kirkkaaksi juoksuttamalla, Rauman Vesi huuhtelee runkoverkostoa työn valmistuttua ja tarpeen mukaan.

Venttiilirikon satuttua tänään lauantaina 20.1. jonkinverran ennen puoltapäivää, oli osa mainitusta alueesta hetkellisesti kokonaan ilman vettä mutta tämä tilanne saatiin nopeasti venttiilijärjestelyin hallintaan.

Venttiilin korjaustyöt on käynnistetty, jäätynyt maa ja siellä mahdollisesti olevat sähkö- ja telekaapelit saattavat vaikeuttaa työtä, silti töitä tehdään kunnes vedenjakelu saadaan normalisoitua.

Pahoittelemme häiriötä !