Ajankohtaista

Koululaisten iltapäiväkerhot levittävät jouluiloa Rauman ikäihmisille

Rauman kaupungin iltapäiväkerhot osallistuvat 13.11. käynnistyneeseen Joulupostia ikäihmisille -kampanjaan. Hyväntekeväisyyskampanjan tarkoituksena on ilahduttaa joulupostilähetyksillä raumalaisten palvelukotien ja kotihoidon asiakkaita, jotka muuten saattaisivat jäädä ilman muistamista.

– Iltapäiväkerhojen lapset askartelevat ikäihmisten iloksi yhteensä noin 450 joulukorttia ja pientä joulukoristetta. Lisäksi iltapäiväkerholaisia on kutsuttu palvelutaloihin laulamaan joululauluja, iltapäivätoiminnan esimies Jutta Liiten kertoo.

Kuka tahansa voi osallistua kampanjaan tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen johonkin keräyspisteistä 4.12. mennessä. Joulumuistaminen voi olla myös joulukukka tai pehmeä paketti, joita otetaan vastaan 20.12. asti. Tarkemmat osallistumisohjeet sekä keräyspisteet löytyvät osoitteesta rauma.fi/ajankohtaista/raumalaisia-ikaihmisia-ilahdutetaan-kukilla-ja-pehmeilla-paketeilla/.

Kampanjan takana ovat luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot yhteistyökumppaneineen. Palvelukotien ja kotihoidon henkilökunta huolehtivat yhdessä Siskojen ja Simojen kanssa, että joulupostilähetykset löytävät tervehdysten kera perille jouluaattoon mennessä.