Ajankohtaista

Osallistu kouluverkkotilaisuuteen 9.4. tai 11.4. – tiistain tilaisuutta voi seurata myös verkossa

Lapset viittaavat koululuokassa.

Rauman alakouluverkon uudistamista koskeva suunnitelma on valmistunut, ja sitä esitellään kaikille avoimissa tilaisuuksissa Rauma-salissa osoitteessa Satamakatu 26. Tilaisuudet ovat tiistaina 9.4. ja torstaina 11.4. Molemmat tilaisuudet alkavat kello 17 ja kestävät kaksi tuntia. Tiistain tilaisuutta voi seurata suorana myös Rauman kaupungin Youtube-kanavalla osoitteessa www.youtube.com/cityofrauma.

Tilaisuudessa esitellään kouluverkkovaihtoehdot ja niihin vaikuttaneet selvitykset sivistystoimialan toimialajohtaja Soile Stranderin johdolla. Kouluverkkovaihtoehtojen lisäksi kerrotaan uudistusta tukevista oppilaskuljetuksista ja koulurakennusten tulevaisuudesta.

Esittelyjen jälkeen osallistujilla on mahdollisuus keskustella ja esittää kysymyksiä. Paikalla ovat kysymyksiin vastaamassa myös kaupunginjohtaja Esko Poikela, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Otso Huuska ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kalle Leppikorpi.

Tiistain tilaisuus tallennetaan. Linkki tallenteeseen löytyy osoitteesta rauma.fi/kouluverkkouudistus ja kaupungin Youtube-kanavalta. Kouluverkkokeskusteluun voi osallistua myös vastaamalla 15.4. aukeavaan kuntalaiskyselyyn tai lähettämällä kysymyksiä suoraan valmistelijoille osoitteeseen kirjaamo@rauma.fi.