Rauman kaupunki on myöntänyt Hinku – Kohti hiilineutraalia Raumaa -tunnuksen käyttöoikeuden ja kunniakirjan 14 raumalaiselle yritykselle. Käyttöoikeus annetaan yrityksille, jotka ovat osallistuneet Rauman kaupungin Hinku-hankkeeseen olemalla mukana resurssitehokkuuskävelyssä, osallistumalla resurssilaskelmien tekoon, cleantech-kartoitukseen tai tekemällä ilmastositoumuksen.

Tunnukset ja kunniakirjat myönnettiin ilmastositoumuksen tekemisestä tai osallistumisesta Senior & Sons Oy:n toteuttamien resurssilaskelmien tekoon.

Käyttöoikeudet ja kunniakirjat jaettiin kaupungintalolla järjestetyssä tilaisuudessa tiistaina 14.11. seuraaville yrityksille:

FB Ketjutekniikka Oy
Jahtec Oy
Jarin Kaupat Oy
Kajava – Lahja ja käsityö Oy
Kunnis Oy
Oy Lai-Mu Ab
Prassen Konditoria Oy
Puusuti Oy
Rauman Konepaja Oy
Rauman Top Security Service Oy
RuakPuad Oy
Sarako Oy
Tekres Group Oy
Työvaatetalo Oy

Rauman kaupunki on ollut osa HINKU-kuntien verkostoa vuodesta 2013 ja jakanut tunnustuksia paikallisille yrityksille vuodesta 2014. Kaupungilta tunnuksen ja kunniakirjan on tähän mennessä saanut yhteensä 89 raumalaista yritystä.

– Hinku-yhteistyö tarjoaa yrityksille eväitä toimintansa ympäristöystävälliseen kehittämiseen. Samalla edistetään kaupungin omia hiilineutraaliustavoitteita, yritysasiantuntija Heikki M. Nurmi kertoo.

Lisätietoa Hinku-hankkeesta, tavoitteista ja yrityksistä löytyy kaupungin nettisivuilta osoitteesta www.rauma.fi/hinku.