Mahtavaa, että haluat järjestää tapahtumasi Raumalla! Tapahtumajärjestäjän opas on laadittu juuri sinua varten. Rauma on monipuolinen tapahtumakaupunki, jossa puitteet ja palvelut ovat kohdillaan. Suunnitteletpa sitten festareita, konsertteja, näyttelyitä, messuja tai lasten tapahtumia, olemme valmiina toivottamaan sinut ja tapahtumasi tervetulleeksi ja toteutettaviksi.

Tapahtumajärjestäjän opas julkaistiin helmikuussa 2020. Monipuolinen tapahtumakaupunkimme mahdollistaa ympärivuotisen tapahtumajärjestämisen. Halusimme koostaa tärkeimpiä tapahtumasuunnittelussa huomioitavia asioita yhteen pakettiin niin raumalaisten järjestäjien työn tueksi kuin ulkopaikkakuntalaisiakin tapahtumanikkareita ajatellen. Oppaaseen on koottu tietoa tapahtuman järjestämisestä, markkinoinnista, tapahtumapaikoista, lupa- ja ilmoituskäytännöistä sekä kattavasti vinkkejä tapahtuman suunnittelun tueksi. Oppaasta löydät myös tapahtuman suunnittelun ja toteutuksen eri vaiheissa apua ja neuvoja tarjoavien tahojen yhteystiedot.

Oppaan ylläpito

Jos löysit oppaasta päivittämistä vaativaa tietoa tai sinulla on kehitysideoita sisällön suhteen, ota yhteyttä oppaan ylläpitäjiin.

Outi Lehtorinne
vastaava kulttuurituottaja
puh. 044 793 3041
outi.lehtorinne@rauma.fi

Viestintä- ja markkinointipalvelut
viestintapalvelut@rauma.fi

Tapahtumien lupa- ja ilmoituskäytännöt voivat muuttua, joten tarkat tiedot tulee aina tarkistaa lupaa ylläpitävältä taholta.

Oppaan linkit on tarkistettu 1.12.2023.

Ota yhteyttä

Palvelupiste Pyyrman

Rauman kaupungin keskitetty asiakaspalvelu tarjoaa tietoa ja ohjausta kaikista Rauman kaupungin palveluista palvelupiste Pyyrmanissa.

Pyyrmanin palveluihin kuuluvat muun muassa neuvonta ja ohjaus sekä lomakepalvelu. Lisäksi Palvelupiste Pyyrmanissa voi maksaa laskuja, vuokrata kulttuuritiloja, tehdä kartta- ja mittaustilauksia sekä tutustua nähtävillä oleviin kaavoihin. Pyyrmanissa myydään Rauman Gyyt -paikallisliikenteen kausi- ja sarjalippuja sekä Seutu+ -linja-autoliikenteen kausilippuja.

Palvelupiste Pyyrmanissa hoidetaan myös kaupungin vuokra-asuntojen isännöintiä ja vuokrausta sekä tiloissa toimii International House Rauma.

Sijainti

Valtakatu 2 A
26100 Rauma
Palvelupaikka kartalla

Palveluajat

Maanantai 9:00-16:00
Tiistai 9:00-17:00
Keskiviikko-Torstai 9:00-16:00
Perjantai 9:00-15:00

Muut yhteystiedot

Sähköposti

palvelupiste@rauma.fi

Puhelinnumero

+358 28345000

Verkkosivu

Palvelupiste Pyyrman