Sähkö

Sähkön saatavuutta kannattaa kysyä alueen käyttöluvan myöntäjältä. Rauman kaupungin maa-alueilla, kuten toreilla ja puistoissa on yleensä sähköpisteitä, joista tapahtumajärjestäjän on mahdollista saada sähkö tapahtumaan. Sähköpisteet on merkitty tapahtuma-alueiden karttoihin.

Jos alueelta ei löydy sähköpisteitä tai niitä ei ole riittävästi, toteuttamisvaihtoehtoja kannattaa kysyä paikallisen verkkoyhtiön Rauman Energia Oy:n asiakaspalvelusta. Sähkötilausta tehdessä ilmoitetaan tarvittavan sähkön määrä ja toivotun liitäntäpisteen kohta tai osoite. Tapahtumapaikoille, joissa ei ole valmiiksi kiinteää mittausta ja pistorasiaa, voi vuokrata erillisen sähkökeskuksen. Asiakaspalvelu neuvoo oikeankokoisen tilapäiskeskuksen tilaamisessa. Tilapäinen sähköliittymä on tilattava vähintään kaksi viikkoa ennen sähkön kytkemistä.

Ulkotapahtumissa sähköturvallisuuteen on kiinnitettävä erityistä huomiota. Sähkölaitteet on suojattava sateelta ja ilkivallalta. Sähkökaapelit tulee vetää pintavetoina sekä peittää ja suojata tarkoituksenmukaisesti. Sähköasennukset on tilattava ammattilaiselta.

Vesi ja viemäröinti

Aluekorteissa esitellyiltä tapahtuma-alueilta löytyy vesipisteitä, jotka ovat liitettyinä Rauman kaupungin vesijärjestelmään. Vesi on juomakelpoista. Aluekohtaisesti myös viemäriverkostoon liittyminen on mahdollista. Vesi- ja viemäriverkostoon liittyminen tulee tehdä viranomaisten vaatimusten ja turvallisuusmääräysten mukaan. Vesiletkut vedetään pintavetoina sekä peitetään ja suojataan tarkoituksenmukaisesti.

Ota yhteyttä

Rauman Energia Oy

Kairakatu 4, 26100 Rauma
puh. 02 8377 8778
asiakaspalvelu@raumanenergia.fi

Rauman Vesi

kunnossapitomestari Samuli Loutti
puh. 044 533 6909
samuli.loutti@rauma.fi