Koululaisten kesäkerhotoiminta

Kesäkerhotoiminta vastaa pienten koululaisten kesähoidon tarpeeseen tarjoamalla 1.- ja 2.-luokkalaisille sekä erityisen tuen piirissä oleville vanhemmille lapsille kokopäiväisen klo 8–16 (päivystys tarvittaessa klo 7.30–16.30) hoidon 3.6.–28.6.2024 arkipäivinä.

Kesäkerhotoimintaan hakuaika on maaliskuussa. Hakuajasta tiedotetaan perheitä Wilman kautta. Päätökset kesäkerhopaikasta lähetetään postitse viimeistään viikolla 19.

Kesäkerhotoimintaan hakemus tehdään joko Rauman kaupungin Wilman kautta tai sähköisellä hakulomakkeella. Wilmasta hakemus löytyy lomakkeet-välilehdeltä. Kesäkerhopaikkaa voidaan hakea Wilman kautta ainoastaan maaliskuun yhteishaun aikana. Muina aikoina haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Sähköiset lomakkeet on mahdollista myös tulostaa ja palauttaa Palvelupiste Pyyrmaniin, Valtakatu 2 A tai koululaisten iltapäivätoimintapaikkoihin.

Kesäkerhoissa leikitään, askarrellaan, ulkoillaan, liikutaan ja tehdään pieniä retkiä. Ohjaajina toimivat iltapäiväkerho-ohjaajat sekä koulunkäyntiohjaajat. Lisäksi apuohjaajina toimii kesätyöntekijöitä.

Maksut

Kesäkerhotoiminta on maksullista. Toimintamaksu on kesällä 2024: 10 päivää tai alle hoidontarpeesta 100 euroa ja jokapäiväisestä hoidontarpeesta 190 euroa. Päivän aikana lapsille tarjotaan lämmin ateria ja välipala. Lapset ovat myös vakuutettuja toiminnan aikana. Myös toiminnan retket sisältyvät toimintamaksuun.

Kesäkerhomaksuun on mahdollista hakea alennusta- tai vapautusta. Maksuvapautus- tai alennus pitää hakea joko ennen toiminnan alkua tai sen aikana, mutta sitä ei voida myöntää jälkikäteen. Sisaralennus on -50% sovitusta maksuluokasta toisen lapsen kesätoimintamaksusta.

Toimintapaikat

Pyynpään kesäkerho
Kourujärven kesäkerho
Pohjoiskehän kesäkerho

Lisätietoja antaa

  • Liiten Jutta

  • Salminen Marika