Ajankohtaista

Alfred Kordelinin säätiön Rauman rahaston apurahat ovat haettavissa 1.–31.1.2024

Alfred Kordelinin säätiön Rauman rahaston logo

Alfred Kordelinin säätiön Rauman rahaston apurahoja voi hakea 1.–31.1.2024. Kordelinin säätiö järjestää apurahainfon torstaina 4.1.2024 klo 15–16 Teamsin välityksellä. Infoon tulee ilmoittautua etukäteen sähköisellä lomakkeella.

– Tilaisuus on suunnattu erityisesti Kordelinin säätiön kaupunki- ja kohderahastojen apurahaa hakeville. Infosta saa käytännön vinkkejä hakemuksen tekemiseen, Rauman rahaston asiamies Leila Stenfors sanoo.

Rauman rahasto tukee raumalaista käsityöperinnettä, esittävää ja luovaa taidetta, yhteiskunnallisesti merkittäviä saavutuksia sekä tuotannollisia innovaatioita. Valinnoissa painotetaan nuoria tai nuorten kanssa tehtävää työtä.

– Vuosittain myönnetään 4–8 apurahaa, joiden suuruus voi olla 1000–4000 euroa. Tukea voi hakea esimerkiksi työskentelyyn ja kuluihin. Hakemukseen kannattaa sisällyttää täydentäviä liitteitä, kuten ansioluettelo, työsuunnitelma tai budjetti, Stenfors kertoo.

Rahastokohtaiset hakukuvaukset ja apurahan hakijan ohjeet löytyvät osoitteesta kordelin.fi. Hakemus täytetään apurahojen verkkopalvelussa.

Rauman rahaston toimikunta tekee ehdotuksen apurahansaajista Alfred Kordelinin säätiön hallitukselle, joka päättää valinnoista. Apurahapäätökset julkistetaan huhtikuun 2024 alussa.

Lisätietoja apurahoista saa Alfred Kordelinin säätiöltä sähköpostitse toimisto@kordelin.fi ja puhelimitse 050 439 3661.

Alfred Kordelinin säätiö on yksityinen yleishyödyllinen apurahasäätiö. Säätiö jakaa vuosittain apurahoina ja palkintoina yli kuusi miljoonaa euroa. Rauman rahasto on yksi seitsemästätoista Alfred Kordelinin säätiön kaupunki- ja kohderahastosta. Säätiö on jakanut apurahoja ja palkintoja yhtäjaksoisesti vuodesta 1920 alkaen.