Ajankohtaista

Art After Work -tapahtuma tarjoaa mieleenpainuvia taide-elämyksiä ja uudenlaisia kulttuurikokemuksia Raumalla 13.–14.10.

Art After Work 13.-14.10. Raumalla.

Raumalla järjestetään 13.–14.10. Art After Work -tapahtuma, joka on ideoitu yhdessä kulttuuri- ja matkailualan toimijoiden kanssa. Kyseessä on uudenlainen taidekokonaisuus – luvassa on muun muassa esitystaidetta, walk-in-tatuointeja, paskan palvelun illallinen sekä taidemenu.

– Taiteesta pääsee nauttimaan myös kuvataiteen ja musiikin muodoissa. Viinilasillisen tai mocktailien äärellä voi kokeilla ohjattua maalausta, ja lapset voivat kahvilahetken aikana askarrella omia taideteoksiaan, matkailupäällikkö Irene Villanen kertoo.

Tapahtumassa on mukana useita eri yhteistyökumppaneita, kuten teatteriryhmiä, ravintoloita, taiteilijoita ja kuororyhmiä.

– Art After Work on osa Rauman kaupungin Ympärivuotisesti elinvoimainen Rauma -hanketta. Hankkeen tavoitteena on monipuolistaa ja kehittää tapahtuma-, tuote- ja elämystarjontaa myös hiljaisempina vuodenaikoina, kuten syksyllä ja keväällä, Villanen sanoo.

Kyseisen viikonlopun koko ohjelmaan voi tutustua osoitteessa www.topsec.fi/fi/ajankohtaista/art-after-work.

Tapahtuman tuottaa Rauman Top Security Services Oy. Art After Work -kokonaisuuden visuaalisesta ilmeestä vastaa Fiilaamo Oy.

Ympärivuotisesti elinvoimainen Rauma -hanketta rahoittaa Satakuntaliitto. Hankkeen pääkohderyhmänä on paikallisyhteisö – asukkaat sekä erityisesti kulttuuri-, taide-, matkailu-, tapahtuma- ja luovilla aloilla toimivat yritykset ja kolmas sektori. Hankkeen kohderyhmään kuuluvat myös matkailijat ja muut alueesta kiinnostuneet toimijat. Hankeaika on 1.6.2022–31.12.2024. Budjetti on 100 000 euroa.