Perinteinen Haastepyöräily-kampanja polkaistaan käyntiin maanantaina 1.5. Raumalaiset voivat osallistua kampanjaan 25.6. asti. Poljetut kilometrit voi kirjata maksuttomaan Liikkuen läpi vuoden -mobiilisovellukseen, joka on ladattavissa sovelluskaupoista.

Raumalla voi tehdä merkintöjä myös kirjauspisteillä, jotka sijaitsevat Monnan hautausmaalla, latumajan parkkialueella Pohjoiskehällä, Haapasaarentien sillalla sekä latumajan reitin lähtöpaikalla Metsätähdentiellä.

Päivitettyä mobiilisovellusta voivat käyttää kaikenikäiset henkilöt. Kirjausten tekeminen on helppoa ja nopeaa. Aiempaa Haastepyöräily-mobiilisovellusta käyttäneet saavat siirrettyä tietonsa vanhalla koodilla uudelle alustalle. Jos oma koodi on unohtunut, se löytyy uudesta sovelluksesta hakutoiminnon kautta.

Liikkuen läpi vuoden -mobiilisovellus kerää ja tallentaa henkilön omat pyöräilyt sekä lähettää merkatut kilometrit Haastepyöräily-sivun kuntarankingiin. Sen avulla voi seurata pyöräilymääriä kunnittain alle 5000 asukkaan, yli 5000 asukkaan ja yli 10 000 asukkaan sarjoissa.

Kuuden järven pyöräilyt tulevat taas

Raumalaisten suosimat Kuuden järven pyöräilyt tuovat vauhtia kampanjaan ja kilometrien keräämiseen. Ensimmäisenä pyöräillään Saarnijärven ympäri sunnuntaina 7.5. Kuuden järven pyöräilyt jatkuvat 18.6. asti, jolloin vuorossa on Turajärven lenkki.

Sekä Haastepyöräilyyn että Kuuden järven pyöräily -tapahtumiin osallistuvien kesken arvotaan palkintoja.

Haastepyöräily-kampanja järjestetään yhteistyössä LiikUn sekä kampanjaan osallistuvien kuntien liikuntatoimien kanssa.

Lisätietoa kampanjasta sekä mobiilikirjausohjeet löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/haastepyoraily.