Ajankohtaista

Jouluiset kurssit tähdittävät Rauman kansalaisopiston syksyn koulutustarjontaa

Jouluaskartelua.

Rauman kansalaisopiston koulutustarjontaan kuuluu tänä syksynä useita jouluaiheisia kursseja ja luentoja. Ilmoittautuminen on avoinna niin kauan, kuin kursseilla on tilaa.

Pitsikaupungin joulun hengessä voi muun muassa nyplätä joulupalloja, tunnistaa ja löytää tonttuja Vanhasta Raumasta sekä hakea helpotusta jouluruokarumbaan. Luennoilla pääsee tutustumaan esimerkiksi tonttujen luonteisiin sekä himmelien maailmanvalloitukseen.

– Vaikka on vasta alkusyksy, kursseille kannattaa ilmoittautua jo nyt, jotta mahtuu varmasti mukaan. Myös varasijoille voi ilmoittautua. Mikäli innokkaita osallistujia on enemmän kuin kurssille mahtuu, selvitämme mahdollisuutta toisen vastaavan kurssin järjestämiseen, koulutussuunnittelija Kristina Haavisto kertoo.

Kansalaisopisto järjestää kaikkiaan 20 jouluista kurssia, joista osa on suunnattu lapsille ja osa aikuisille. Mukana on myös kursseja, joihin aikuiset ja lapset voivat osallistua yhdessä.

Jouluaiheisten kurssien ja luentojen lisätiedot löytyvät kansalaisopiston opinto-oppaasta sivuilta 134–135.

Syyskauden opetus alkaa maanantaina 12.9. Joulukurssien lisäksi on tarjolla myös satoja muita kursseja. Tutustu kurssitarjontaan ja ilmoittaudu osoitteessa opistopalvelut.fi/rauma.

www.pitsikaupunginjoulu.fi