Ajankohtaista

Kaupunkilaisia kannustetaan mukaan Pitsikaupungin joulun tonttuhaasteeseen

Joulukalenteri-ikkunan rekvisiittaa

Rauman kaupunki kutsuu kaikki kaupunkilaiset, yhdistykset, toimijat ja kylät mukaan hyvän mielen tonttuhaasteeseen 24.11.–24.12. Ideana on koristella ikkunat ja pihat erilaisilla tontuilla sekä tuottaa joulumieltä itselle ja muille. Osallistua voi itselleen mieluisalla ja sopivalla tavalla.

– Tonttuhaasteen toteutuksissa on rajana vain mielikuvitus. Toivomme, että tuhannet tontut koristavat ikkunoita ja pihoja niin keskustassa, asuinalueilla kuin kylissäkin sekä ihastuttavat samalla ohikulkijoita. Pitsikaupungin joulu on yhteinen juttu, jossa jokaisen raumalaisen panos on tärkeä, matkailupäällikkö Irene Villanen sanoo.

Haasteeseen liittyviä kuvia voi jakaa Instagramissa aihetunnisteilla #tonttuhaasterauma ja #pitsikaupunginjoulu. Myös @VisitRauma kannattaa merkitä julkaisuun, sillä kuvia jaetaan Instagram-tilin tarinaosiossa. Osallistujien kesken arvotaan Rauma-aiheisia palkintoja.

– Tonttuiluun voi hakea inspiraatiota Pitsikaupungin joulun tarinasta, joka löytyy osoitteesta www.pitsikaupunginjoulu.fi. Tarinan voi kuunnella sivustolla myös rauman kielellä, Villanen vinkkaa.

Myös lisätietoa Pitsikaupungin joulusta ja lukuisista tapahtumista löytyy osoitteesta www.pitsikaupunginjoulu.fi.