Kaupungin nuorisopalvelut avaa nuorille esiintyjille mahdollisuuden tulla kokeilemaan taitojaan kahdessa kesän tapahtumassa. Heinäkuun lopulla pidettävässä Youth of Savila -konsertti-illassa ja elokuussa toteutettavassa OtaChill-tapahtumassa on vielä tilaa esiintymisestä pitäville alle 29-vuotiaille nouseville kyvyille.

Nuoriso-ohjaaja Jonna Soininen kehottaa kaikkia esiintymisestä pitäviä rohkaistumaan ja näyttämään taitonsa. Esiintyminen voi olla vaikka juontamista, musisointia, tanssimista, taikomista tai stand uppia. Aikaisempaa esiintymiskokemusta ei tarvita.

– Paikalliset nuoret toisivat mahtavan lisän ja yhdessä tekemisen meininkiä tapahtumiimme, Jonna hehkuttaa.

Esiintymisestä kiinnostuneiden tulee lähettää hakemus sunnuntaihin 11.6. mennessä osoitteessa https://forms.gle/6HgdzqZQGVhvj8T36 tai someilmoituksessa olevan QR-koodin kautta.

– Otamme yhteyttä kaikkiin hakijoihin, kun hakemukset on käsitelty, nuoriso-ohjaaja Julia Nummi lupaa.

– Etukäteenkin voi ottaa yhteyttä soittamalla minulle tai Jonnalle.

Youth of Savila järjestetään Savilanpuistossa Pitsiviikolla keskiviikkona 26.7. Pääesiintyjänä nähdään Uuden Musiikin Kilpailusta tuttu KUUMAA ja muina esiintyjinä paikallisia nuoria. OtaChill on nuorten hengailutapahtuma Otanlahden rantapuistossa. Myös OtaChillin pääesiintyjäksi on saatu nuorten toivoma eturivin artisti, joka paljastetaan alkukesästä.

nuortenrauma.fi