Löydä oma tarinasi (LOT) -ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 16–18 Kuovin nuorisotalolla osoitteessa Kuovinkuja 4. Uudet toiminnasta kiinnostuneet 16–22-vuotiaat nuoret voivat ilmoittautua vielä mukaan 14.3. mennessä. Ryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran tänä keväänä 22.3. Etsivät nuorisotyöntekijät tapaavat jokaisen nuoren ennen ryhmän muodostamista.

LOT-ryhmän tapaamisissa käydään läpi elämän eri osa-alueita. Tapaamisten tarkoituksena on vahvistaa nuorten itsetuntoa ja itsetuntemusta, parantaa arkea sekä auttaa nuoria tunnistamaan tunteitaan ja selvittämään ajatuksiaan elämästä.

– Hyödynnämme eri menetelmiä keskustelujen ohella. Aiheina ovat muun muassa itsetunto, yksinäisyys, stressinsietokyky, tulevaisuustyöskentely, ihmissuhteet sekä tunteet ja niiden tunnistaminen, etsivä nuorisotyöntekijä Mirja Parjanen kertoo.

Syksyllä ryhmä kokoontuu Mitä kuuluu? -aiheen merkeissä. LOT-ryhmää vetävät etsivät nuorisotyöntekijät Mirja Parjanen, Katja Kuromaa ja Linda Mattsson.

Ilmoittautumiset voi tehdä sähköpostitse tai soittamalla joko Mirjalle mirja.parjanen@rauma.fi, puh. 040 833 0824 tai Katjalle katja.kuromaa@rauma.fi, puh. 044 403 6021.

Kuka tahansa raumalainen nuori voi aina ottaa yhteyttä etsiviin nuorisotyöntekijöihin erilaisissa arjessa mietityttävissä raha-, työ-, koulu- sekä terveysasioissa. He auttavat myös vapaa-aikaan ja päihteisiin liittyvissä kysymyksissä.

K17-illat tiistaisin Kuovilla

Kuovin nuorisotalolla järjestetään tiistaisin klo 16–19 avoimia K17-iltoja. 17–28-vuotiaille suunnatuissa illoissa ei ole järjestettyä ohjelmaa, vaan tarkoituksena on hengailla vapaamuotoisesti.

– Avoimissa illoissa voi pelailla kavereiden kanssa, jutella tai kahvitella. Osallistuminen ei vaadi etukäteisilmoittautumista, Parjanen sanoo.