Ajankohtaista

Maltti & Valtti -show osoittautui hitiksi – Lapin liikuntahalli täyttyi lapsiperheistä 2.10.

Lapsia seuraamassa Maltti ja Valtti -showta Lapin liikuntahallissa.

Koko perheen Maltti & Valtti -show järjestettiin sunnuntaina 2.10. klo 13 ja klo 15 Lapin liikuntahallissa. Lapset pääsivät päivän aikana suorittamaan myös tehtävärasteja, leikkimään temppuradalla ja tutustumaan paloautoon. Tapahtumassa vieraili yhteensä noin 600 kävijää.

– Tapahtumapäivä onnistui hienosti. Ensimmäiseen Maltti & Valtti -esitykseen osallistui noin 350 henkilöä ja toiseen noin 250. Vierailijoita saapui paikalle pitkin maakuntaa, aina Porista ja Aurasta asti, järjestelyistä vastaava Lapin VPK:n naisosastolainen Merja Lahdenpää kertoo.

Päivän teemana oli turvallisuusviestintä, jota käsiteltiin laulujen ja toiminnan kautta. Lapsille jaettiin myös heijastimia, tikkareita ja ilmapalloja.

– Kiitos kaikille kävijöille sekä järjestelyissä mukana olleille, tällaisia hyvän mielen tapahtumia on ilo toteuttaa, Lahdenpää sanoo.

Maltti & Valtti -show oli yksi Rauman kaupungin vuoden 2022 osallistuvan budjetoinnin toteutuksista. Tapahtuman järjestelyistä vastasi Lapin VPK yhteistyössä Rauman kaupungin kanssa.