Pitsikaupungin joulun toteutuksiin ja tunnelmaan pääsee tutustumaan Turun kirjamessuilla 29.9.–1.10. osastolla A21. Kävijöille esitellään tulevan joulun kokonaisuutta, ja messuosastolta voi ostaa myös raumalaista kirjallisuutta.

– Tänä vuonna kirjamessujen teemana on tanssi, joten Pitsikaupungin joulun osastolle lennähtää myös Joulevangeeljum-musiikkinäytelmästä tuttuja tanssivia enkeleitä, matkailupäällikkö Irene Villanen vinkkaa.

Pitsikaupungin joulun messupisteen tunnistaa jouluisella kaupunkikuvituksella koristellusta ilmeestä ja Rauma Flikk -patsaasta, jonka kanssa voi napata myös yhteiskuvia. Lisäksi kävijät voivat tutustua joulutarinaan ja arvuutella siihen kuuluvia sanoja.

– Toivomme, että messuosastollamme poikkeaa monia Pitsikaupungin joulusta kiinnostuneita. Rauman Joulutori tulee olemaan hitti, sillä tunnelmallinen kokonaisuus rakentuu Vanhan Rauman, UNESCOn maailmanperintökohteen, keskiöön. Uskon, että tämä ihana ja tunnelmallinen kokonaisuus sekä Tammelan tonttumaa houkuttelevat vierailijoita ja perheitä Raumalle kauempaakin, Villanen sanoo.

Turun kirjamessut järjestetään Turun Messukeskuksessa osoitteessa Messukentänkatu 9-13. Messut ovat avoinna perjantaina klo 10–18, lauantaina klo 10–17 ja sunnuntaina klo 10–16.

pitsikaupunginjoulu.fi