Rauman Joulutori rakentuu tänä jouluna kahdesta suuresta kokonaisuudesta – jouluisten tuotteiden myyntikojuista ja monipuolisesta lavaohjelmasta. Myyntikojuissa toimivat kauppiaat sekä ohjelmatiedot on julkaistu osoitteessa pitsikaupunginjoulu.fi. Ohjelmaan voi tulla muutoksia.

Joulutori on avoinna viikonloppuisin lauantaista 25.11. alkaen ja Tonttujen yöstä perjantaista 8.12. alkaen joka päivä jouluaattoon asti. Tarkemmat aukioloajat löytyvät nettisivuilta.

Torilla on 10 myyntikojua, joissa toimii 25.11.–24.12. erilaisia myyjiä ja kauppiaita. Myynnissä on muun muassa herkullisia leivonnaisia ja lapskoussia, lämmintä juotavaa, monipuolisia käsityötuotteita sekä mielenkiintoisia lahjatavaroita.

Joulun avajaisviikonloppuna 25.–26.11. torilla voi tutustua Olubrykin, WinNovan, Outarin ja Villikodon, Katri Maajärven, Fresco Ravintolat Oy:n, Swimming Team Rauman, Mannerveden Ompelimon, Työverstas Talangin, Betonipuoti Perkiönmäen, Oupparallaan ja Mantin maailman sekä Aurora Craftingin tuotteisiin.

Myyntikojujen kauppiaat ja myyjät vaihtelevat viikoittain, joten tarkat tiedot kannattaa tarkistaa pitsikaupunginjoulu.fi-sivustolta, josta löytyvät myös myyjien esittelyt.

Torilla liikutaan, lauletaan ja visaillaan

Joulutorin lavalla nähdään osittain viime vuodelta tuttuja ohjelmanumeroita, mutta uusiakin esiintyjiä on saatu hienosti mukaan.

– Hyvinvoinnin Walimo liikuttaa tonttukansaa 3.12. Nuorten Rauman JouluFest! järjestetään 9.12., jolloin lavaohjelmaa on klo 21 asti. Yksi illan pääesiintyjistä on vuoden 2023 The Voice of Finland -voittaja Onni Kivipelto, Pitsikaupungin joulun tuottaja Sanja Pallassalmi iloitsee.

Lapsille ja perheille suunnattua uutta ohjelmaa ovat muun muassa Väinö Riikkilä Seura ry:n järjestämät kirjavisat 11.–16.12., tonttukoirakilpailu 20.12. sekä lasten joulukaraoke. Lisäksi Joulutorilla pääsee nauttimaan useista erilaisista musiikki- ja teatteriesityksistä.

– Kirjavisoihin liittyvään kirjalistaan voi tutustua Pitsikaupungin joulun nettisivuilla. Listassa on seitsemän jouluaiheista lastenkirjaa, joihin kirjavisojen kysymykset liittyvät, Pallassalmi vinkkaa.

Tutustu Pitsikaupungin joulun ohjelmaan