Ajankohtaista

Rauman kaupunkikehitys järjestää työpajan kansainvälisille osaajille 28.9.

Iloinen opiskelijaryhmä.

Rauman kaupungin kaupunkikehitysyksikkö järjestää kansainvälisille osaajille ja ammattilaisille työpajan, jossa kerätään alueelle muuttaneiden kokemuksia, palautetta ja kehitysehdotuksia.

Työpaja järjestetään keskiviikkona 28.9. klo 17 kaupungintalon valtuustosalissa. Tilaisuuden tarkoituksena on keskustella maahanmuuttajia koskevista aiheista, sopeutumisesta sekä palvelupolun luomisesta ulkomaisille ammattilaisille.

Tilaisuus on rajattu 20 osallistujaan, ja se vaatii ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittautua voi osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/C4AD1F4440F176F6 perjantaihin 23.9. mennessä.

– Tämä on mainio tilaisuus kansainvälisille osaajille tulla keskustelemaan kaupungin kv-palveluista sekä antamaan suoria kehitysehdotuksia kaupungille, projektikoordinaattori Piia Laisti kertoo.

Kansainvälinen osaaja voi olla esimerkiksi ulkomaalainen opiskelija, tutkija, lähetetty työntekijä, puolisona muuttanut tai paluumuuttaja. Maahantulon syyllä ei ole merkitystä, vaan osaaminen ratkaisee. Myös humanitaarisista syistä Suomeen muuttanut voi olla kansainvälinen osaaja.

Tilaisuudessa tarjoillaan pientä purtavaa.