Ajankohtaista

Rauman kesän ohjelma- ja tapahtumatarjonnasta kerätään tietoja 6.3. asti

Youth of Savila -konsertti Pitsiviikolla.

Rauman tulevan kesän ohjelma- ja tapahtumatietoja kootaan parhaillaan yhteen. Ohjelmasisältöjä ja tapahtumia voi ilmoittaa sähköisellä lomakkeella 6.3. asti.

Ohjelmaa voivat tuottaa muun muassa yhdistykset, seurat, järjestöt, yritykset ja yksittäiset toimijat. Kerättyjä tapahtuma-, ohjelma- ja näyttelytietoja jaetaan kaupungin kanavissa, kuten nettisivuilla ja tapahtumakalenterissa.

Ilmoitetut tiedot liitetään osaksi joko Pitsiviikon 22.–30.7. tai koko kesän ohjelmakokonaisuutta. Rauman matkailuneuvonta hyödyntää ohjelma- ja tapahtumatietoja muun muassa asiakaspalvelussa.

–  Rauman kesä on täynnä tapahtumia, ohjelmaa sekä upeita elämyksiä, ja me haluamme tietää niistä. Tässä vaiheessa myös sisältöideointia voi tehdä laajasti, ja meiltä voi kysyä neuvoa erilaisten ohjelma- ja tapahtumaideoiden toteuttamiseen. Kysyntää on kaikille kohderyhmille, niin lapsille, nuorille, matkailijoille kuin kaupunkilaisille, suunnatusta ohjelmatarjonnasta, vastaava kulttuurituottaja Leila Stenfors ja matkailuneuvoja Jenna Ylipuranen kertovat.

Matkailijat ovat kiinnostuneita Rauman kesästä jo nyt. Ryhmät suunnittelevat kesäretkiä ja yksittäiset matkailijat kesälomamatkojaan. Kesän ja Pitsiviikon ohjelma- ja tapahtumatiedoista kannattaa ilmoittaa ajoissa. Tapahtumatietoja voi lähettää sähköisellä lomakkeella vielä määräajan jälkeenkin, mutta 6.3. jälkeen ilmoitetut tiedot eivät välttämättä ehdi osaksi kaikkia markkinointimateriaaleja.

Sähköinen lomake löytyy osoitteesta https://link.webropol.com/s/kesa2023.