Ajankohtaista

Rauman liikuntapalvelut etsii ohjaajia ja harrastusten tarjoajia Harrastamisen Rauman malliin

kuvapankkikuva lapsesta keilaamassa.

Rauman kaupungin liikuntapalvelut etsii ohjaajia ja harrastusten tarjoajia mahdollisesti syksyllä 2023 alkavaan Harrastamisen Rauman malliin. Mallin tarkoituksena on tarjota monipuolista ja maksutonta harrastustoimintaa lapsille ja nuorille koulupäivän päätteeksi tai sitä ennen.

Harrastuksia on tarkoitus järjestää lapsilta ja nuorilta tulleiden toiveiden mukaan. Toiveita on kerätty alkuvuoden aikana lasten ja nuorten liikuntakyselyn avulla. Tällä hetkellä toivotuimpia harrastuskerhoja ovat muun muassa keilailu, parkour, voimistelu, cheerleading, salibandy ja käsityöt.

Mahdollisten ohjaajien tai tarjoajien toivotaan ottavan yhteyttä liikuntakoordinaattori Iida Eloseen sähköpostilla iida.elonen@rauma.fi

– Toivomme, että ohjaajat, seurat, yhdistykset ja muut yksityiset harrastusten tarjoajat ottaisivat yhteyttä mahdollisimman pian, jotta mallia voidaan suunnitella hyvissä ajoin. Toiminnasta maksetaan korvaus, Iida Elonen kertoo.

Lisää tietoa Harrastamisen Rauman mallista tulee kevään ja kesän aikana. Malli on osa Harrastamisen Suomen mallia, jonka toteuttamiseen Rauman kaupunki hakee opetus- ja kulttuuriministeriön erityisavustusta.