Ajankohtaista

Retkeilytapahtumat tuovat piristystä syksyyn syys- ja lokakuussa

Metsäretki koirien kanssa.

Rauman kaupunki järjestää yhteistyössä Rauman ladun kanssa kaksi retkeilytapahtumaa syyskuun lopussa ja lokakuun alkupuolella.

Kaiken ikäiset voivat osallistua Rauman ladun järjestämälle 7-järven retkelle sunnuntaina 25.9. Retki kestää rauhallisesti kävellen noin kolme tuntia ja sen jälkeen on mahdollisuus saunomiseen ja uintiin. Lähtö tapahtuu Vasaraisissa sijaitsevalta Pitkäjärven rantasaunalta klo 9.

Retkipaikalle on mahdollisuus päästä yhteiskuljetuksella, johon tulee ilmoittautua Kimmo Kourulle, kimmo.kouru@rauma.fi, puh. 040 1809785 22.9. mennessä. Yhtiskuljetukseen osallistumista toivotaan, sillä lähtöpaikalla on rajoitetusti pysäköintitilaa.

– Kovakuntoiset voivat toki saapua paikalle myös pyörällä, sillä matkaa saunalle on vain 12 kilometriä Rauman keskustasta, liikunnanohjaaja Kimmo Kouru vinkkaa.

Ikääntyneet voivat osallistua Rauman Palvelutorin ja liikuntapalveluiden järjestämälle luontoretkelle Hierkonpolulle Pyhärantaan 30.9. tai 14.10. Retki on tarkoitettu ikääntyneille, jotka eivät yksin pääse luontoon. Retkelle voi osallistua, vaikka tarvitsisi apuvälineenään rollaattoria.

Vapaaehtoiset ulkoiluystävät, koiraulkoilukaverit, Siskot ja Simot, Kultturkambraatit ja liikunnan vertaisohjaajat avustavat retkellä. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Tanja Hakuliselle, tanja.hakulinen@rauma.fi, puh. 044 403 6332.