Rauman Silakkamarkkinat järjestetään Kanalinrannassa 16.–17.9. Markkinajärjestelyt aiheuttavat muutoksia keskusta-alueen liikennejärjestelyihin torstaista 14.9. klo 18 alkaen.

Markkina-alue sijoittuu Kanavakadulle sekä Kanalinrantaan Lyseokadun ja Kalliokadun väliselle osuudelle. Markkina-alueeseen kuuluvat myös Kaija eli kaupunginteatterin edusta, pääkirjaston edusta, osa Alfredinkatua sekä kirjaston ja teatterin pysäköintialue.

Kanavakatu ja Kanalinranta suljetaan liikenteeltä Lyseokadun ja Kalliokadun väliseltä osuudelta. Pysäköintikielto tulee voimaan torstaina 14.9. klo 18 ja samaan aikaan alueella kielletään myös ajoneuvoliikenne.

Liikennöinti Alfredinkadulta Kaijaan kielletään perjantaista 15.9. klo 8 alkaen. Alfredinkadun kiinteistöihin ajo on sallittu. Rajoitukset ja kiellot ovat voimassa sunnuntaihin 17.9. klo 20 saakka.

Markkinavieraat voivat pysäköidä autojaan esimerkiksi Tehtaankadun väliaikaiselle pysäköintialueelle, Hallikadun ja Savilan 24h-pysäköintialueille tai Rauman kaupungintalon parkkialueelle. Kaupunkialueella on myös useita aikarajoitettuja pysäköintipaikkoja.

Parpansalin puiston hiekkakenttä on varattu markkinamyyjien ajoneuvojen pysäköintiin.

Lisätietoa Rauman Silakkamarkkinoista löytyy osoitteesta raumareimari.lions.fi/silakkamarkkinat.