Ajankohtaista

Uotilan puukoulun ja -päiväkodin hankinnan markkinavuoropuhelutilaisuus järjestetään 28.3.

Puutavaraa pinossa.

Rauman kaupunki valmistelee Uotilan puukoulun ja –päiväkodin suunnittelun ja toteuttamisen hankintaa. Hankkeen toteutusmuodoksi on suunniteltu yhteistoiminnallista KVR-urakkaa, jossa urakoitsija vastaa hankkeen suunnittelusta, lupien hakemisesta ja rakentamisesta. Suunnitelmia kehitetään tarjoajien ja tilaajan yhteistyönä erillisissä vaiheissa ennen lopullisen urakkasopimuksen allekirjoittamista.

Hanketta koskeva markkinavuoropuhelu järjestetään tiistaina 28.3. klo 13.30–15.30 ravintola Knuutinpojassa, kaupungintalon sisäpihalla osoitteessa Kanalinranta 3. Tilaisuudessa esitellään hanke ja sen alustava hankintaprosessi. Lisäksi kartoitetaan potentiaalisten tarjoajien tarjoushalukkuutta sekä näkemyksiä hankinnan läpiviennistä, toteutusmuodosta, tarjousten sisällöstä, valinta- ja vertailuperusteista sekä tarjousajan pituudesta. Tilaisuuteen voi osallistua myös Teams-sovelluksen välityksellä.

Markkinavuoropuheluun tulee ilmoittautua etukäteen 24.3. klo 12 mennessä sähköpostilla osoitteeseen karoliina.kumpulainen@vison.fi. Teamsin kautta osallistuville toimitetaan kalenterikutsu ja osallistumislinkki 27.3.

Lisätiedot sekä tarkemmat ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteesta www.tarjouspalvelu.fi/rauma

Uotilan puukoulu ja -päiväkoti -hankkeen alustava kustannusarvio on 24,3 miljoonaa euroa. Uusi kokonaisuus sisältää alustavasti nykyisen Uotilan koulun, Uotilan ja Helkkilän päiväkodit esiopetusryhmineen, iltapäiväkerhon, liikuntahallin sekä itsepalvelukirjaston.