Vanha Rauma on päässyt viiden parhaan joukkoon Finnish Travel Galan Vuoden kotimainen vierailukohde tai nähtävyys -kategoriassa. Muut kärkijoukossa olevat kohteet ovat Ateneum, Bengtskär, Kolin kansallispuisto ja Vanha Porvoo. Vanhan Rauman lopullinen sijoitus selviää Helsingissä järjestettävässä gaalassa 3.11.

Yleisö sai äänestää omia suosikkejaan kesän ajan elokuun loppuun. Äänestyksen voittaja on se, joka on saanut korkeimman Net Promoter Score -tuloksen.

– Suuri kiitos kaikille, jotka äänestivät Vanhaa Raumaa. Tässä kategoriassa ehdokkaita oli monta, joten viiden parhaan joukkoon pääseminen on jo hieno saavutus itsessään, matkailupäällikkö Irene Villanen hehkuttaa.

Matkailuneuvoja Johanna Sainion mukaan Vanhan Rauman lopullisesta sijoituksesta kerrotaan Visit Rauman Instagram-tilillä heti, kun se on selvillä.

– Jaamme tietoa myös Rauman kaupungin nettisivuilla ja muilla somekanavilla heti gaalan jälkeisellä viikolla, Sainio lupaa.

Finnish Travel Gala on Suomen matkailualan liitto SMALin palveluyhtiö Smalserin toteuttama vuosittainen tapahtuma, jossa matkailualan ammattilaiset kokoontuvat yhdessä vieraidensa kanssa palkitsemaan vuoden matkailutekoja ja -ilmiöitä.

http://www.finnishtravelgala.fi/