Muuttajan Rauma

Tervetuloa asumaan Raumalle!

Olemme iloisia, että olemme saaneet sinut mukaan joukkoomme. Jotta viihtyisit seurassamme paremmin, olemme koonneet yhdessä raumalaisten yritysten kanssa sinulle runsaan valikoiman rahanarvoisia etuja.

Lataa Muuttajan Rauma älypuhelimeesi Google Play -kaupasta tai Apple Storesta. Sovelluksen edut ovat voimassa vuoden ajan aktivointipäivästä alkaen.

Sovellukseen kirjautuminen

Henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana löytyvät sinulle lähetetystä kirjeestä. Huomioithan, että osa kirjaimista on isoja ja osa pieniä, joten ole tarkkana niiden kanssa. Sovelluksen voi ottaa samoilla tunnuksilla käyttöön vain yhteen laitteeseen.

Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@slice.fi, jos sinulla on teknisiä ongelmia sovelluksen kanssa.

Säilytä saamasi tunnukset. Emme toimita uusia tunnuksia, jos kadotat ne, tai jos lähetetyt tunnukset ehtivät vanhentua.

Teknisissä ongelmissa, esimerkiksi jos tunnuksesi eivät toimi tai sovellus kirjaa sinut ulos, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen info@slice.fi.

Edut muuttajille

Rauman kaupunki tarjoaa sinulle seuraavat edut:

  • kaksi maksutonta uimakertaa Rauman uimahallissa
  • yhteislippu Rauman museoihin – Vanha Raatihuone, laivanvarustajan kotimuseo Marela, kotimuseo Kirsti ja Rauman taidemuseo
  • kertalippu Rauman merimuseoon
  • kertalippu Lönnströmin Kotimuseoon
  • Lisäksi Muuttajan Rauma -sovelluksessa on mukana paikallisten yritysten tarjoamia etuja.

Tunnistat etuja myöntävät yritykset Muuttajan Rauma -tarrasta, joka löytyy useimmiten liikkeen kassoilta, ulko-ovista tai näyteikkunoista.

Lisätietoja antaa

  • Riikilä Kari