Taidepenkit 2016

TAIDEPENKIT 2016-2017 Rauman kuvataidekoulun oppilaat

Rauman kuvataidekoulun taidepenkki Hai

Rauman kuvataidekoulun 39 oppilasta maalasi 15 penkkiä toukokuussa 2016. Aiheet ovat oppilaiden. Wihertoimen Jaana Uusitalolta idea ja yhteistyöehdotus kuvataidekoululle.

Kuvataidekoulun opettajat ohjasivat työskentelyä: Eija Hietanen, Katariina Mannio-Turunen, Meri Pauniaho, Tommi-Wihtori Roström ja koulunjohtaja Kirsi Kuusisto.

23.5.2016: kansalaisopiston facebookissa oli jo 533 kaupunkilaista käynyt tykkäämässä lasten maalaamista penkeistä. Penkkikuvia oli myös jaettu 27 kertaa kansalaisopiston facebookista.

Penkkejä toivottiin niin moneen paikkaan, että kaikkia toiveita ei voitu toteuttaa, toivottavasti kuitenkin mahdollisimman monta toteutui: Lapin Leijonapuistoon, Syvärauman rantatien varteen, Nokan taidetorpan/Kiikartornin läheisyyteen, Kappelinsalmeen, Sagan lähelle kanalinrantaan …

Kommentteja kansalaisopiston facebookista: – Hienoja, hyvä idea? / Ihania. Menen lähiaikoina Raumalle, täytyy katsella ympäristöä sillä silmällä jospa vaikka näkisi.. ja jopa istahtaisi. ? / Kivaa! Toivottavasti tulee keskuspuistoonkin./ HIenot! Sopisivat tänne Kappelinsalmen tienoillekin hyvin hearthymiö/ Niitä voisi täällä Raumalla olla jokaisen paikalla ? / Kauniita ovat ja hienoa kun lapset saavat toteuttaa luovuuttaan!!/ Todella hienoja??/ Hienoja taideteoksia. Kyllä lapset osaa./ Ihania, pitäisköhän muuttaa takas Raumalle./ Kaikki Rauman penkit maalaukseen! ?? / Raumahan voisi tulla myös näistä tunnetuksi. Lisää vaan iloisia penkkejä./ Yhtä penkkiä toivotaan samppusten leikkipuistoon jossa ei ole penkkiä lainkaan! Vauvan imetys on hiukan haastavaa ilman ? / Mainioita.

Kuvataidekoulu on erittäin iloinen onnistuneesta projektista, joka jatkuu myös kesällä 2017, kun penkit tulevat jälleen yleisön käyttöön.

Rauman kuvataidekoulun taidepenkki Kaupungintalon etuovilla

Rauman kuvataidekoulun taidepenkki 10

Rauman kuvataidekoulun taidepenkki 14

 

Rauman kuvataidekoulun taidepenkki 2016

 

Rauman kuvataidekoulun taidepenkki 9

Rauman kuvataidekoulun taidepenkki 6

Rauman kuvataidekoulun taidepenkki 8

Rauman kuvataidekoulun taidepenkki 7

Rauman kuvataidekoulu taidepenkki 1

Rauman kuvataidekoulu taidepenkki 2

Rauman kuvataidekoulun taidepenkki 15

Rauman kuvataidekoulu taidepenkki 3

Rauman kuvataidekoulu taidepenkki 4

Rauman kuvataidekoulu taidepenkki 5

Rauman kuvataidekoulu taidepenkki 6