Etäopiskelu

Tervetuloa mukaan etäopetukseen!

Mahdollisien koronarajoitusten vuoksi osa opiston kursseista voi siirtyä etäopetukseen. Etäopetukseen siirtyvät kurssit näet oppaasta @-merkkisinä, sen lisäksi tarjonnassa on pelkästään verkossa järjestettäviä kursseja.

Tunnille osallistumiseen tarvitaan internetyhteys sekä tietokone, tabletti tai älypuhelin. Tietokoneeseen tarvitaan kaiutin ja mikrofoni, mikäli niitä ei ole sisäänrakennettu laitteeseen. Opisto käyttää opetuksessa pääsääntöisesti Teams tai Zoom-ohjelmaa, joiden ohjeet löydät valikosta oikealta sekä tästä:

       Teams-ohjeTeams-logo            Zoom-ohjeZoom-logo

Kursseille ilmoittautuessa on tärkeää ilmoittaa ajantasainen sähköpostiosoite. Linkki etätunnille ja muut ohjeet tai materiaalit tunnista tulevat opiskelijoiden sähköpostiin.

Etäopetukseen osallistumiseen riittävät perustaidot tietokoneen tai älylaitteen käytöstä. Mikäli tarvitset apua, voit olla yhteydessä kurssin opettajaan, opiston toimistoon tai muuhun päätoimiseen henkilökuntaan. Voit myös hyödyntää Rauman kansalaisopiston digiohjaus-tilaisuuksia, missä saat ohjausta juuri tarvitsemaasi pulmaan.

Lisää ohjeita digiasioista löydät myös täältä: digiolohuone