Kansalaisopisto

 

Kansalaisopiston opinnot on tarkoitettu kaikille asuinpaikasta ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Opisto on aikuisoppilaitos, mutta jotkut opinnot on suunnattu myös alle
15-vuotiaille. Opiston toiminta-alueena on Rauman kaupunki. Toiminta perustuu lakiin vapaasta sivistystyöstä ja kuvataidekoulun, käsityökoulun ja teatterikoulun osalta taiteen perusopetuksesta säädettyyn lakiin. Rauman kansalaisopiston toimintaa ohjaa sivistysvaliokunta.

Opinto-ohjelma suunnitellaan yhteistyössä monien eri tahojen kanssa vastaamaan asukkaiden ajankohtaisia ja paikallisia tarpeita ja se jaetaan kaikkiin talouksiin Raumalla.

Ajantasaisen tiedon kursseista ja kurssipäivistä löydät : https://www.opistopalvelut.fi/rauma/ Päivitämme sivua jatkuvasti.

Ajankohtaista tietoa koronan vaikutuksista kansalaisopiston opetusjärjestelyihin löydät Ilmoitustaulu-sivulta.

Rauman kansalaisopistossa odotetaan syksyä innolla

Rauman kansalaisopisto tarjoaa syksyllä sadoittain kursseja ja luentoja. Kurssikirjo on laaja pitäen sisällään niin kieliä, kuvataidetta, käsitöitä, liikuntaa, musiikkia, teatteria, ruokakursseja, sanataidetta, hyvinvointia kuin retkeilyäkin.

Kansalaisopiston opinto-opas 2022–23 jaetaan kaikkiin raumalaisiin talouksiin keskiviikkona 24.8. Kursseille ilmoittautuminen alkaa netissä maanantaina 29.8. klo 18. Puhelimitse tai käymällä Tarvonsaaren koulussa, Lyseokatu 2, voi ilmoittautua tiistaina 30.8. klo 8–17 sekä sen jälkeen toimiston aukioloaikoina.

Lue lisää