Kansalaisopisto

 

Kansalaisopiston opinnot on tarkoitettu kaikille asuinpaikasta ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Opisto on aikuisoppilaitos, mutta jotkut opinnot on suunnattu myös alle
15-vuotiaille. Opiston toiminta-alueena on Rauman kaupunki. Toiminta perustuu lakiin vapaasta sivistystyöstä ja kuvataidekoulun, käsityökoulun ja teatterikoulun osalta taiteen perusopetuksesta säädettyyn lakiin. Rauman kansalaisopiston toimintaa ohjaa sivistysvaliokunta.

Opinto-ohjelma suunnitellaan yhteistyössä monien eri tahojen kanssa vastaamaan asukkaiden ajankohtaisia ja paikallisia tarpeita ja se jaetaan kaikkiin talouksiin Raumalla.

Ajantasaisen tiedon kursseista ja kurssipäivistä löydät : https://uusi.opistopalvelut.fi/rauma/ Päivitämme sivua jatkuvasti.

Ajankohtaista tietoa koronan vaikutuksista kansalaisopiston opetusjärjestelyihin löydät Ilmoitustaulu-sivulta.

Rauman kansalaisopistossa on jännät paikat – kursseille ilmoittautuminen on uudistunut

Joko kevätlukukausi kohta loppuu, apua! Tämä jokakeväinen oivallus on jälleen tunkeutunut tajuntaan. Muttei hätää: uusia kursseja alkaa vielä pitkin kevättä ja kesälläkin niitä on luvassa. Rauman kansalaisopiston ilmoittautumissivut on uudistettu. Sivujen ilmettä on selkeytetty ja hakutoiminnot ovat monipuolisemmat.

Lue lisää