Kansalaisopisto

Rauma on valitettavasti siirtynyt koronapandemiassa leviämisvaiheeseen. Sen takia kaikki aikuisten lähiopetus sekä sisä- että ulkotiloissa, yksilöopetus mukaan lukien, keskeytetään 6.2.2021 alkaen.

Yli 12-vuotiaiden ryhmäharrastustoiminta keskeytetään 1.3. lähtien. Taiteen perusopetuksen ryhmät, joissa on yli 12-vuotiaita saavat ohjeet omalta opettajalta. 12-vuotiaiden ja sitä nuorempien lasten harrastustoiminta jatkuu lähiopetuksessa.

Etäopetuksessa olevat ryhmät jatkavat kuten tähänkin asti. Lähiopetus käynnistyy, kun se olosuhteet huomioiden on mahdollista. Lähiopetukseen palaamisesta ilmoitetaan tekstiviestillä opiskelijoille sen jälkeen, kun kansalaisopisto saa tiedon lähiopetukseen siirtymisestä.

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan etäopetukseen. Ennen kurssin alkamista saat opettajalta ohjeita etäyhteyksien käyttämisestä. Voit osallistua tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Kurssimaksuja ja niiden mahdollisia palautuksia tarkastellaan myöhemmin, kun nähdään miten kevätlukukauden lähiopetus saadaan toteutumaan.

Ajantasaisen tiedon kurssipäivistä löydät : https://www.opistopalvelut.fi/rauma/ Päivitämme sivua jatkuvasti.

Kansalaisopiston opinnot on tarkoitettu kaikille asuinpaikasta ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Opisto on aikuisoppilaitos, mutta jotkut opinnot on suunnattu myös alle 15-vuotiaille. Opiston toiminta-alueena on Rauman kaupunki. Toiminta perustuu lakiin vapaasta sivistystyöstä ja kuvataidekoulun, käsityökoulun ja teatterikoulun osalta taiteen perusopetuksesta säädettyyn lakiin. Toimintaa ohjaa sivistysvaliokunta.

Opinto-ohjelma suunnitellaan yhteistyössä monien eri tahojen kanssa vastaamaan asukkaiden ajankohtaisia ja paikallisia tarpeita ja se jaetaan kaikkiin talouksiin Raumalla.

Rauman kansalaisopistossa valmistaudutaan kevätlukukauteen

Kursseille ilmoittautuminen alkaa verkossa maanantaina 4.1. klo 18.

Lue lisää