Hakeminen kuvataidekouluun

Kuvataidekoulu ottaa syksyllä uusia opiskelijoita peruskurssi 1:lle sekä niihin ryhmiin, joissa on tilaa. Vapaita oppilaspaikkoja voi kysellä myös lukuvuoden aikana.

UUSIEN OPPILAIDEN HAKEMINEN KUVATAIDEKOULUUN

Seuraavan lukuvuoden hakuaika on 1.5.-24.8.2017 klo 14 mennessä. Hakemuslomakkeesta selviävät hakutehtävät ja palautuspaikat. Hakemuslomakkeita saa toukokuusta lähtien kuvataidekoulun aulasta ja kansalaisopistosta.
Vapaita oppilaspaikkoja voi tiedustella myös lukuvuoden aikana kuvataidekoulun johtajalta, puh. 044 793 3427.

Kuvataidekouluun hakemisessa sovelletaan taiteen perusopetuksessa määriteltävää hakumenettelyä. Hakeminen kouluun tapahtuu kahden (2) kotona tehdyn työn perusteella. Työt tehdään A3-kokoon kahdella eri vapaasti valitulla tekniikalla esim. vesivärillä, liidulla, lyijykynällä tms.
Hakeminen tapahtuu touko-elokuussa ja ilmoitukset siitä julkaistaan paikallisissa lehdissä.

Opiskelijoina on vuosittain noin 180 iältään 7-18 -vuotiasta lasta ja nuorta. Lukukausimaksut 2016-2018 ovat 110 €/syksy ja 110 €/kevät. Sisarusalennus on -15 € toisesta sisaruksesta alkaen. Lukukausimaksuun sisältyvät opetus ja materiaalit.

Kuvataidekoulussa annetaan taiteen yleisen oppimäärän perusopetusta. Opetus alkaa peruskursseilla, joiden suorittamisen jälkeen siirrytään opiskelemaan työpajoihin. Työpajan voi valita oman kiinnostuksen mukaan.

Kuvataidekoulun opetussuunnitelma on hyväksytty Opetustoimen lautakunnan kokouksessa 27.6.2006.Rauman-kuvataidekoulu-logo-maalari