Aikuisten soveltava liikunta

Maanantai

Aikuisten sovellettu liikuntakerho jatkuu syyskuussa. Kerho sisältää pelailua, retkeilyä ja muuta yleistä liikuntaa. Ilmoittautumiset ja tiedustelut: miamari.karta@rauma.fi tai puh. 044 793 3246.

Tiistai

Neurologinen kuntopiiri klo 14.15-15.15, 9.7. asti. Terveyskeskus, lääkinnällinen kuntoutus, jumppasali.
Vapaiden paikkojen tiedustelu: miamari.karta@rauma.fi tai puh. 044 793 3246.

Kevennettyjä vesijumppia uimahallissa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin

Lasten soveltava liikunta

Maanantai
Koko perheen Nepsy-kerho jatkuu syyskuussa

Pohjoiskehän koulun pihalla (parittomilla viikoilla) kello 17.15-18.15. Kulku Uudenlahdentien kautta koulun takapihalle. Pyritään olemaan ulkona, mutta huonolla säällä ollaan sisällä liikuntasalissa. Kerhossa pelaillaan, retkeillään, liikutaan ja leikitään yhdessä. Parillisilla viikoilla kokoonnumme uimahallilla. Harjoitellaan alkeisuintia pelien ja leikkien avulla. Kerho on tarkoitettu erityislapsen koko perheelle. Tiedustelut ja ilmoittautumiset: miamari.karta@rauma.fi tai puh. 044 793 3246

Vesiliikuntakerho MOLSKIS koululaisille uimahallissa

Tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13.30-15.00
Lasten Molskis on tarkoitettu lapselle, joka ei voi onnistuneesti osallistua yleisiin harrastuksiin tai lapselle, jolla on vaikeuksia vuorovaikutuksessa.
Ryhmä kuuluu Harrastamisen Rauman mallin toimintaan ja on siksi osallistujille maksuton.

Jos haluat ilmoittaa lapsen/nuoren syksyn Molskis-ryhmään, täytäthän tämän lomakkeen ja lähetät sen sähköpostilla jasmin.lainio@rauma.fi, puh. 044 4863924. Saat tämän jälkeen linkin ilmoittautumiseen.

Osallistujille järjestetään kyyditys uimahallille, jos koulu loppuu keskiviikkona klo 13-13.15 välillä. Kulkeminen uimahallilta kotiin on järjestettävä itse.

Aikataulu:
Kaupunki tarjoaa Molskis -lapsille välipalaa klo 13.30
Siirtyminen pukuhuoneeseen ja suihkutiloihin klo 13.50
Allasaika 14-14.50
Takaisin uimahallin aulassa n. klo 15.10

Lasten haku tulee tapahtua uimahallin etuaulasta, ellei ole toisin sovittu

Torstai

Soveltava liikuntakerho Pyynpään koulussa

Vaikeavammaisella tai pitkäaikaissairaalla henkilöllä on oikeus avustajan maksuttomaan sisäänpääsyyn Rauman uimahalliin. EU-vammaiskorttia esittämällä henkilö todistaa oikeutensa avustajan tarpeeseen. EU-vammaiskorttia voi tiedustella Kelasta.